calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

RAZVEO SE DARKO FILIPOVIĆ! Poslije 12 godina stavio tačku na brak! Jasmina sve potvrdila: “U kontaktu smo samo zbog kćerke”

Objavio: RHT
23/06/2023 9:41 PM

Nakon završetka 12-godišnjeg braka, pjevač Darko Filipović je ponovo solo.

Darko i influenserka Jasmina, koji su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, odlučili su da okončaju svoj brak.

Darko je nakon razvoda otputovao u Italiju, gdje redovno obavještava svoje pratioce na društvenim mrežama o svom provodu. Svaki slobodan trenutak koristi za uživanje u putovanjima i otkrivanje novih destinacija, nedavno je posjetio i Tajland.

– Darko i Jasmina godinama nisu funkcionisali kao bračni par, već samo kao prijatelji. On je više vremena provodio van kuće nego sa suprugom i kćerkom, što je Jasmini mnogo smetalo. Pričao joj je kako stalno radi, u početku mu je vjerovala, a onda je pronašla neke poruke koje joj se nisu dopale. Žestoko su se posvađali i odlučili da se raziđu. Prije pet mjeseci ona se s kćerkom iselila iz stana, ali je tek sada i zvanično okončan njihov brak. Oboje su s društvenih mreža obrisali sve zajedničke fotografije – rekao je izvor, što je potvrdila i Jasmina.

– Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog kćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka – rekla je Jasmina, dok Darko nije bio dostupan za komentar.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS