calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega “PONOSIM SE TIME ŠTO NE ZNAM TABLICU MNOŽENJA” Rijaliti učesnica šokirala izjavom, voditeljica nije mogla da ne reaguje! “ONI SKUPLJAJU MOJE OTPATKE, TO IM JE ZANAT” Maja Marinković o Stanislavu nakon raskida, pa potkačila bivše cimerke! ŠOK PAPARAZZO! Janjuš uhvaćen u centru Beograda, našao se sa MISTERIOZNOM PLAVUŠOM?! (VIDEO) GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO) UČESNICA RIJALITIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Svi u šoku kada su je vidjeli, Maja Marinković se držala za glavu, SKANDAL! (FOTO) Tragedija u Tuzli: Žena smrtno stradala prilikom paljenja niskog rastinja FILIP POSLAO SKANDALOZNU PORUKU ALEKS I NJENOM MOMKU?! Car se ne smiruje, evo šta je uradio nakon što je ona objavila fotku sa novim izabranikom! (FOTO) Ove riječi Zorana Kalezića su slomile srce Silvane Armenulić ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Kome više smrde noge? Takmičenje u Gornjoj Višnjici! Ovo je bilo omiljeno Titovo jelo: Možete ga lako spremiti Život sa dvije žene: Elmedin priča Arnelu o životu na Zapadu! U Minhenu može očekivati OVO ŠKOLSKI PRIMJER BRUKANJA! Ovo je Anu Nikolić toliko srozalo da danima kuka! Rijaliti takmičarka SMOTALA POZNATOG FUDBALERA! Isplivali detalji tajne romanse

RASKRINKAVANJE RIJALITI PREVARE: SVE JE DOGOVOR IZMEĐU ANELI I ASMINA DA OBRLATE STANIJU! “RAZOČARALA ME JE! Bakće se sa jednom Aneli koja je došla iz NEKE NEDOĐIJE!” (VIDEO)

Objavio: RHT
03/12/2023 5:26 PM

U novom izdanju emisije“Vatreno krštenje” autorki, novinarki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koje se emituje svake subote u 18h na programu Hype televizije, bliznakinje su ugostile Gordanu Gocu Dragišić, poznatog numerologa.

Goca je ekskluzivno u emisiji otkrila šta kažu brojevi za godinu koja nas očekuje, pa je iznijela popriličan broj šok prognoza za ljubitelje rijaliti programa i njihove favorite i miljenike.

Tako na primjer, ona je šokirala kada je najavila raskid Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, iako očekuju bebu, pa otkrila i mjesec u kojem to da očekujemo, potom se dotakla i još jednog pobjednika rijalitija, Dejana Dragojevića kojeg, po brojevima očekuje vrlo lijep period sa svojom izabranicom, a svadbena zvona u Veterniku su dobila i datum koji je ekskluzivno otkriven u emisiji “Vatreno krštenje” .

Poznati numerolog dotakao se i aktuelne četvorke Stanije Dobrojević, Aneli Ahmić, Asmina Durdžića i Marka Janjuševića Janjuša.

– Ja moram da kažem nešto, Stanija me je mnogo razočarala, da žena sa tim nekim svojim nivoom dozvoli sebi da se bakće sa jednom Aneli koja je došla iz neke nedođije i koja miješa slova i pretvara “č” i “š” u “dž” i “ž” – počela je Dragišićeva, pa dodala:

 -Stanija treba odmah da stopira tu priču! Ne treba joj to! Taj čovjek treba da ide na blok sa svih mogućih mreža! Moje lično mišljenje je da su se Aneli i Asmin sve dogovorili, da on obrlati Staniju – šokirala je Gordana, pa objasnila:

– Žena kada želi da ima partnera i kada joj neko pokaže malo nježnosti, kao on Staniji, ona se peca samo tako! – rekla je ona u emisiji  “Vatreno krštenje” koju možete pogledati klikom na video ispod ovog teksta.

Podsetimo, emisija “Vatreno krštenje” se emituje svake subote u 18h, kada je premijera i na Youtube kanalu Hype TV, a ukoliko ipak propustite, uvijek je možete pogledati u repriznim terminima, ponedeljkom u 13h i četvrtkom u 22h na programu TV Hype.

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS