calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO) DOKTORI SU KRIVI, NE LIČIM NA SEBE! Srpsku manekenku unakazili ljekari, objelodanila stravične stvari NAKON RAZVODA DJECA NE PRIPADAJU NI KEJT NI VILIJAMU Otkrivena prava istina, evo ko će dobiti starateljstvo Tek sad kreće HAOS! Dejan Dragojević otvoreno iznio sve detalje o Filipu Caru NJIMA MUŠKARAC NE TREBA: Žene rođene u ovim znakovima su najsposobnije ŽENA OD SULTANA NIJE VIŠE CRNKA! PROMIJENILA LIČNI OPIS!? Tijana sve šokirala (FOTO) “LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila! SKANDAL U BEOGRADU! Asmin PORUČIO Lepom Mići: “Gdje god da budeš izvući ću te za te klempave, slonovske uši”

RASKRINKAN FILIP CAR? Evo sa KIM se TAJNO VIĐA U HOTELSKOJ SOBI!? Odao ih OVAJ DETALJ (FOTO)

Objavio: RHT
25/07/2024 10:30 AM

RASKRINKAN FILIP CAR?

Filip Car je danima tema komentara po društvenim mrežama, nakon što je izjavio u medijima da će preko suda tražiti da se odredi alimentacija koju će plaćati za svoju kćerku.

Filip car raskrinkan
Foto:ATA images/instagram/filip car cappo/96kety/tiktok printscreen/georgina

Osim toga javno je poručio Aleksandri Nikolić, “ukoliko nastavi da se ponaša klošarski”, da će preko suda tražiti da viđa Leonu. Kako je takođe naveo, navodno mu Aleksandra ne dozvoljava više od mjesec dana da vidi kćerku.

RASKRINKAN FILIP CAR?

Budući da je žestoko osuo paljbu, fanovi Aleksandre su detaljne ispratili njegove postupke, a onda je nastao skandal kada je kako se navodi raskrinkan.

Foto: Instagram printscreen/filip car cappo/drustvene mreže

Naime, Car je nedavno objavio story iz hotelske sobe te izašao na terasu snimajući pogled iz nje…

To ne bi bilo ništa specijalno da nije djevojka koja je, kako kažu, “ISTA ANA KORAĆ I MAJA MARINKOVIĆ”, objavila pogled sa istog mjesta i navodno iz iste sobe.

Foto:tiktok:georgina

Vratila se Keti! Ista soba.” pisalo je u prekopiranom instagram storiju pomenute djevojke.

Foto:Instagram printscreen/96kety

Ono što je dodatno šokantno je da izvjesnu Keti prati na Instagramu Suki Keso. Podsjetimo, Suki je popularni hrvatski biznismen sa kojim su povezivane mnoge rijaliti učesnice. Poput Aneli Ahmić, Ane Korać, Ive Grgurić.

Foto:Instagram printscreen/96Keti

Na kraju krajeva, ni to ne bi povezalo Cara i nju za “nevjerne Tome” da nije Filip danas objavio Instagram story baš sa Sukijem.

Foto:Instagram printscreen/filip car_cappo

Da li je zaista Keti koja je likom “ista Ana Korać ili Maja Marinković”, nova djevojka Cara? I otkud i kako izgleda istoj hotelskoj sobi? Ali i otkud zna Sukija, kao i Car, ostaje nam da saznamo…

Ovo je raspored nastupa svih predstavnika BiH na Olimpijskim igrama

Pročitajte i: Ovo je raspored nastupa svih predstavnika BiH na Olimpijskim igrama.

Još samo dva dana ostala su do službenog otvaranja Olimpijskih igara u Parizu na koje Bosna i Hercegovina šalje pet sportista.

Pet predstavnika BiH u Parizu!/Foto: I. L./Klix.ba

Boje Bosne i Hercegovine na najvećem sportskom događaju u francuskoj prijestolnici branit će plivači Lana Pudar i Jovan Lekić, atletičar Mesud Pezer i džudistkinje Larisa Cerić i Aleksandra Samardžić.ž

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS