calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Svi detalji sukoba: Sultan Elmedin je Memina pudlica OVO JE VOJAŽEV STARIJI BRAT! Opasan je frajer, ali se ne eksponira! (FOTO) POKAZALA DEČKA! Ljubi se sa frajerom u bijesnim kolima! Mina Vrbaški otkrila koliko su zajedno (FOTO) Njeni se bave VRADŽBINAMA, a ona je ĆURKA!? Dragica Zlatić OPLELA po kolegici Biljani Marković! Nevrijeme pogodilo BiH: Objavljen snimak jakog pljuska, vjetar lomio grane Princa Dubaija žena ostavila putem Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima “GREBALA ME JE I ČUPALA! LAŽ je da smo dogovarale PLJAČKU NJENIH!” Bojana Pavlović KLJUČA OD BIJESA, evo šta sada misli o Anđeli “JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!” Blizanci Lazić brutalno URNISALI rijaliti učesnike “Njih baš briga za djecu koju BRUKAJU” Mat u tri poteza: Košarkaši Srbije se poigrali s odbranom SAD-a Redukcije u vodosnabdjevanju: Vlada KS apeluje na građane da racionalno koriste vodu, najavila nove mjere EKSKLUZIVNO! Arnel Karić u teškom stanju, sav izudaran i u zavojima! Sultan neutješno plače. Hype otkriva šta se dogodilo MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) Emina Jahović važi za najzgodniju pjevačicu na estradi, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Trik je u ajvaru IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom!

RASKINULA SA DEČKOM, HOĆE DA SE PROVODI! Iva Grgurić: Moji kriterijumi su visoki, kada ne dobijem to što tražim, ostavim ga

Objavio: RHT
01/07/2022 4:30 PM

Bivša rijaliti pobednica Iva Grgurić i njen izabranik stavili su tačku na romansu.

Foto: Instagram

Grgurićeva je istakla da je slobodna i da želi da bude “singl” tokom leta.

PROČITAJTE I: IVA GRGURIĆ ISKRENO O DIJETI KOJU PRATI: ,, SMRŠALA SAM 12 KILOGRAMA, KOŽA MI JE SJAJNIJA, A CIKLUS REDOVNIJI”

– Slobodna sam, raskinula sam sa dečkom! Ovo leto želim da budem sama, da putujem i da se provodim. Shvatila sam da nisam spremna za vezu… Ovog leta hoću da se provodim i da mislim samo na sebe! Ma hoću da izlazim, putujem i ludujem! Kada sam u vezi, maksimalno se dajem dečku, sve vreme sam mu posvećena, a sebe zapostavljam… – istakla je Iva.

– Više neću da budem takva! Želim da se posvetim sebi i karijeri, imam dosta planova… Uživam sama i srećna sam! Stalno me muvaju muškarci, i kad sam slobodna, i kad imam dečka! Moji kriterijumi su visoki. Kada ne dobijem to što tražim, ostavim momka. Privlače me samo oni koji ne vole da se eksponiraju.

– Moj budući dečko mora da bude inteligentan i harizmatičan i da ima tu ludačku energiju kao i ja. Kada mi muškarci šalju slike polnog organa, ja ih blokiram, to mi je odvratno! Ti momci se na taj način ponižavaju… Nijedan dečko s kojim sam bila u vezi mi nije slao takve slike, jer zna da me to ne privlači. Niti sam ja ikad slala svoje gole fotke muškarcima – dodala je Grgurićeva.

– Žene me ne muvaju jer im ne dajem prostora… Ma svi znaju da volim samo muškarce. Kad bi me žena muvala, patosirala bih je!
Izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS