calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Drama tek počinje! Ovu tajnu Anđela je pokušala sakriti, ali je dospjela u javnost! ZVEZDAN ČEKA DRUGO POLUVRIJEME! “KAČAVENDA I ANĐELA ĆE BITI NAJBOLJE PRIJATELJICE!” Ana Ćurčić bez dlake na jeziku rekla šta misli o njih dvije, pa otkrila ovo! EKSKLUZIVNO! “MALTRETIRALA ME JE I LUPIO SAM JOJ ŠAMAR” Asmin Durdžić raskrinkan u uživo programu, o ovome će brujati region! KUĆNI VIDEO EME RADUJKO UGLEDAO SVJETLOST DANA! Mlada pjevačica nastavila da šokira, pokazala GOLE GRUDI! SKANDAL! (FOTO) Djevojka prodaje svoje prljave čarape: Zarađuje između 1000 i 2000 eura mjesečno Loše VIJESTI za Đokovića?! Čeka ga PAKAO, evo o čemu se radi! Zmajevi odradili trening na Puškaš Areni, u pogonu Hajradinović i Hadžikadunić KEJT MIDLTON OBJAVILA SRETNE VIJESTI! Princeza od Velsa završila je sa hemoterapijom i otkrila detalje liječenja! UZNEMIRUJUĆI VIDEO! BAHATI vozač BMW-a nakon GAŽENJA dao gas! U javnost pušten SNIMAK koji je zgrozio sve! ANELI I GASTOZZ SU BILI INTIMNI!? Šokantni detalji ugledali svjetlost dana! Jedna osoba više nije mogla da šuti, pa razvezala jezik! Suzana je imala 19 godina kad se zaljubila u muslimana: Roditelji nisu htjeli da čuju za to, a onda se desila filmska priča MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ OBJAVILI INTIMNI VIDEO! Sve pršti od ljubavi! Ona mu priznala jedno! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ OPET GURA BANANU! Crnogorka PREDMET SPRDNJE na mrežama: “OVAJ PUT JU JE BAR OGULILA! BANANAMEN se vratio” KONAČNO JASNO SVE VEZANO ZA MAJU I STANISLAVA! Jedan detalj sve otkriva (FOTO) Snažno nevrijeme pogodilo bh. grad: Ulice pod vodom, otežan saobraćaj (VIDEO) EVO OD KADA SE ZNAJU GASTOZZ I ANELI! SVE SE SAZNALO! Ahmićeva pokušavala ovo da sakrije kao zmija noge! Procurili skandalozni detalji! (FOTO)

RADOST I SLAVLJE U KUĆI NAŠEG GLUMCA! Dragan i njegova izabranica ne skidaju osmijeh s lica! Koji je razlog njihove sreće

Objavio: RHT
09/09/2024 4:15 PM

RADOST I SLAVLJE U KUĆI GLUMCA

Dragan Marinković Maca i njegova supruga 20 godina mlađa Jovana Milić proslavili su godišnjicu! Glumac je okupio rodbinu i prijatelje, sinoć su do ranih jutarnjih časova veselili.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Maca im se zahvalio što dijele sa njima radost, a ljepšoj polovini Jovani obratio se emotivnim riječima.

Radost i slavlje u kući glumca

– Koliko sam samo puta namjerno prošetao da bih te slučajno sreo, mila moja – napisao je Maca i podijelio njihovu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dragan Marinković Maca (@dragan_maca)

Za ovu specijalnu priliku oboje su birali crvenu boju, kao simbol radosti i ljubavi. Dragan je imao crveno odijelo i crnu košulju, dok je Jovana blistala u elegantnoj crvenoj haljini koja je istakla njenu vitku figuru. 

Treći put

Podsjetimo, Maca se 2016. godine godine oženio se po treći put nakon samo par mjeseci zabavljanja sa Jovanom Milić. Macina supruga Jovana, koja je po zanimanju frizerka. Razlika u godinama im ne smeta, par uživa u ljubavi!

ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO!

Pročitajte i: ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO!

Foto: Instagram/printscreen/Zadruga Official

Anđela Đuričić ponovo je dio rijalitija za koji je rekla da više nikada ne bi ušla u njega. A tu je planirala i suicid u programu uživo kako bi zatvorila tu istu televiziju, koju je optužila da joj je, kako je sama rekla, uništila život! Tokom njenog ulaska skandali van kamera samo nizali!

Kao, što se i očekivalo, skandalima nikad kraja, jer je ona imali mnoštvo sukoba sa čelnicima rijalitija. Tako je lane prijetila voditelju Darku Tanasijeviću krivičnom prijavom. No, od nje, kao što se i očekivalo, nije bilo ništa…

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS