calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

Puno košta pranje: Pogledajte našta liči Darina mašina od 270.000€

Objavio: RHT
15/09/2023 7:40 PM

Dara Bubamara često govori o skupocjenim automobilama kao i da zna da povremeno uživa u brzim vožnjama.

Ipak, iako voli svoje četvorotočkaše, Dara izgleda da ne brine previše o njima, te je na internetu osvanuo snimak na kojem se može vidjeti njen poznati mercedes u ne tako sjajnom izdanju.

Dara je iz svoje garaže u Novom Sadu izašla bez trunke šminke ali i sa velikim osmijehom na licu. Međuim, poznato je da je pjevačica često u gužvi, pa svog ljubimca nije stigla da opere, te je poznati bijeli mercedes djelovao kao da je potpuno izgreban.

Podsjetimo, pjevačica je nekoliko puta uhvaćena da na autoputu, gdje je dozvoljena maksimalna brzina od 130 kilometara na sat, vozi brže od 200!

– Volim brzu vožnju, ali nikad ne ugrožavam druge u saobraćaju. U gradu se pridržavam ograničenja, ali na autoputu cjepnem po gasu! Za volanom sam kao muškarac – rekla je Dara jednom prilikom za Informer.

Inače, Dara tvrdi da posjeduje najskuplji automobil na estradi za koji je rekla da košta čak 270.000 eura.

– Ne pijem, ne drogiram se, ne izlazim, pa mogu da trošim na dobra kola! Zato i vozim auto od 270.000 eura! Možda ne bih bila toliki zaluđenik bjesnim kolima da nisam na estradi, gdje je vječita borba oko toga ko je najbolji. Svi pjevači se takmiče, pa i ja. Ranije sam željela obične cipele, a sada “zanoti”. O satu nisam ni razmišljala, a danas hoću “roleks”. Ušla sam u tu mašinu iz koje nema povratka! – rekla je jednom prilikom pjevačica.

Ipak, priča se da nije u njenom vlasništvu, već da za njega navodno plaća mjesečnu ratu kako bi ga imala na korišćenje.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS