calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije

PUKLA PREKO 15.000 EURA I PROMIJENILA LIČNI OPIS Evo kako izgleda Ermina nakon operacije lica (FOTO)

Objavio: RHT
07/08/2023 11:50 AM

Ermina Pašović nakon rijalitija “Zadruga” promijenila je lični opis, a nedavno se podvrgla još jednoj estetskoj intervenciji.

Foto: Instagram/Printscreen

Na društvenim mrežama Ermina je podijelila fotografiju na kojoj je u zavojima, a sada je pokazala kako njeno lice izgleda poslije svega. Naime, prvo se oglasila iz bolničke postelje, gdje je najavila novu operaciju, a odmah nakon toga je objavila nove fotografije, a glava joj je bila cijela u zavojima.

Ermina je podizala jagodice i dodatno zategla lice, nakon čega sada – kako bi ublažila otok, stavlja led na ranu.

Foto: Alo/Printscreen

Podsjetimo, ranije je imala problem sa ožiljicima na licu, pa je otišla na njihovo lasersko uklanjenje. Za ovo je izdvojila od 150 do 250 eura po tretmanu, a uradila ih je, kako tvrde izvori, četiri.

Foto: Printscreen

Osim toga, bivša rialiti učesnica se ubrzo podvrgla i operaciji nosa, za koju je dala 3.000 eura.

Za uvećanje usana Pašović je dala oko 500 eura, ali korigovala i oblikovala vilicu što je koštalo oko 1.000 eura, te ubrizgavala i botoks što je koštalo oko 250 eura.

Ukupno, za transformaciju je dala 15.250 eura.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS