calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PUKLA ISTINA O VEZI CARA I ALEKSANDRE: Njen prijatelj otkrio sve informacije, nastao tajac u studiju!

Objavio: RHT
03/08/2023 2:00 PM

U sinoćnjoj emisiji “Zadruga – Narod pita” gostovali su Boža Džons i Lepi Mića, koji su komentarisali sve aktuelne teme, ali i scene iz rijalitija, kao i bivše ukućane, sa kojim su proveli nekoliko mjesecima.

Foto: Printscreen Instagram

Gledaoci su se uključivali i postavljali pitanja, a između ostalog, komentarisala se i veza Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Oni su se tokom Zadruge i vjerili, ali od njihove svadbe i dan-danas nema ništa, zbog čega mnogi sumnjaju u njihovu ljubav.

Iako je Aleksandrin dobar prijatelj, Lepi Mića nije bio pristrasan, pa je otvoreno priznao da ne veruje u njihovu emociju i da im uskoro predviđa kraj, a osvrnuo se i na njihovu TikTok karijeru:

Foto: Printscreen Youtube

– Odnos njih dvoje zavisi isključivo od njih. Najviše uvreda kad se raskidalo i najveće bajke kad se mirilo. Nikad nisam vidio tu emociju, samo ucjenjivanje i ultimatume. Sa Dalilom je itekako bilo emocija, itekako se sve treslo. Što se Aleksandre i Dejana tiče tu sam stalno govorio da neće biti ništa, prekinuli su i ista je priča i ovdje. Vidim da su njoj i Filipu fanovi platili Pariz, malo je bezveze mogli su sami da plate ali u Zadruzi je sve džaba. Meni Snežana kaže da nećemo biti ni kod mojih ni kod njenih nego sami, i ja kupim stan. Kupite stan, možete i podstanari. Ovdje se samo priča, uradite stvari. Koje zanimanje oni imaju? TikTok? – rekao je Mića.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS