calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera…. “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju

Pucnjava u Istočnom Sarajevu: Ranjen u glavu s dva hica

Objavio: RHT
03/06/2024 10:59 AM

Pucnjava u Istočnom Sarajevu

Dejan Popović (59) iz Istočnog Novog Sarajeva uhapšen je zbog sumnje da je pokušao ubiti Marka Močevića (38) iz Istočne Ilidže koga je pogodio sa dva hica iz pištolja, piše ATV.

Foto: MUP RS

Pucnjava u Istočnom Sarajevu

U Policijska uprava Istočno Sarajevo navode da se sve odigralo sinoć oko 21.30 sati u kafiću koji se nalazi u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu.

Nezvanično se saznaje da je prethodno došlo do svađe između Močevića i Popovića. Navodno je došlo i do fizičkog kontakta, nakon čega je Popović otišao kući po pištolj da bi se vratio u kafić i prema Močeviću ispalio više hitaca.

Dva hica su nesretnog čovjeka pogodila u glavu i prva pomoć mu ukazana u bolnici ”Srbija”, nakon čega je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje je zadržan na liječenju.

Nakon prijave događaja na lice mjesta su izašli policija i Hitna pomoć koji su ranjenog Močevića zatekli na mjestu pucnjave. Napadač je ubrzo identifikovan i uhapšen.

Pokušaj ubistva

– D.P. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva. On se sumnjiči da je oko 21.30 časova u ugostiteljskom objektu upotrebom pištolja M.M. nanio teške povrede opasne po život. – saopćeno je iz PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da će D.P. nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. Uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu…

Pročitajte i: Bikovi podivljali na koridi: Gledaocu rogovi zariveni u trbuh! (VIDEO).

BONUS VIDEO:

(ATV/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS