calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

PUBLIKA U ŠOKU! Vrtoglavo visoke cijene ulaznica! Brena i Čola u paketu za 800.000 dinara! BEZOBRAZLUK!

Objavio: RHT
18/03/2024 4:00 PM

PUBLIKA U ŠOKU!

I kada pomislimo da smo sve vidjeli, cjenik sa paprenog Kopaonika uvijek pomjeri granice. Naime, svatkotko je tokom vikedna želio da sluša Zdravka Čolića Lepu Brenu morao je da izdvoji nezamislivu svotu novca.

PUBLIKA U ŠOKU! foto: promo/ilustracija/printscreen

PUBLIKA U ŠOKU! foto: promo/ilustracija/printscreen

Publika koja se zatekla na Kopaoniku bila je blago rečeno bijesna i razočarana. Najviše zbog vrtoglavo visokih cijena koje su išle do toliko da ste mogli da platite tri kirije u Beogradu, za jedan izlazak na Kopaoniku.

Bezobrazluk na Kopaoniku


– Uvjet da budemo na koncertu bila je rezervacija stola, čija cijena se graniči sa zdravim razumom. Iznosila je 800.000 dinara (oko 13.300 KM), što se dijeli sa deset ljudi koji su bili za stolom. Kapara je iznosila 500.000 dinara (oko 8.330 KM). Pritom to nije sve, cijena ulaznice za ovaj koncert po osobi koštala je 200 eura i naravno plus piće – objasnio je jedan od momaka koji se zatekao na planini sa društvom.

foto: printscreen,

On je dodao, da će ovakvo “nezaboravno” iskustvo boravka na Kopaoniku promijeniti njegovo mišljenje o samoj planini. Ali i pjevačima koji su dozvolili da se publika dere na takav način. I da će i te kako razmisliti da li će ponovo otići, bez obzira na količinu novca kojom raspolaže.

– Znano je da je to preskupo i popularno mjesto, ali za sve postoji granica – zaključio je momak.

Izgleda da će publika i fanovi koji su do sada slušali Čolu i Lepu Brenu da razmisle da li će sljedeći put da se bacaju u toliki trošak. Em smještaja na Kopaoniku, em rezervacija stola, em ulaza u salu, a gdje su piće i večera..

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ Hypebih.ba/ A.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS