calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRUGI PIŠU: Filmski hit prema životu Ace Lukasa dobio nastavak: Dio kadrova snimljen je u Zagrebu TRUDNU MILJANU IZGAZIO I VUKAO ZA NOGE: Skandalozan snimak kruži internetom! SINOĆ IZGUBILA BEBU? Prevara za Ginisa: Zaposlila se u 16 kompanija, a nikada se nije pojavila na radnom mjestu Formiran predmet u Tužilaštvu HNK: Kamenolom u Jablanici Šta se dešava s vašim organizmom ako pretjerano konzumirate so TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne vjerenice EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podijelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) Kako razlikovati kopiju od originalnog parfema? Oglasila se Nina Badrić: BiH je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima cvrkutala Elmedinu na uho: Volim te živote moj, što si ljut zbog Jane… “Istjerali smo je na balkon” Megan Markl izgledala zapanjujuće dobro na crvenom tepihu: Da li je ovo bilo prikladno? VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen Kako je Šemso pokorio region: Ulaznice za njegovu predstavu idu kao halva, obara rekorde gledanosti, a nekada ga nisu zvali Federalna uprava civilne zaštite: U više od 10 sela pomoć još nije došla MILJANI UNIJELI INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVIJETA: Nije očekivala to o TRUDNOĆI! Skandalozne riječi Janjuša o Aneli: HTJELI SMO SAMO DA JE …

PUBLIKA PRESUDILA SOFIJI I TERZI: Saopštena ŠOKANTNA INFORMACIJA tokom izbacivanja!

Objavio: RHT
07/10/2024 10:15 AM

PUBLIKA PRESUDILA SOFIJI I TERZI

Ovome se niko nije nadao!

PUBLIKA PRESUDILA SOFIJI I TERZI / Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju je sinoć održana još jedna emisija “Izbacivanje”. Voditelj je ulazio više puta na imanje kako bi obavio intervjue sa aktuelnim učesnicima… A potom okupio takmičare nominovane za izbacivanje, kako bi odigrali igru koju je pripremio Veliki šef.

PUBLIKA PRESUDILA SOFIJI I TERZI

Za opstanak su se borili Uroš StanićEna ČolićBorislav Terzić TerzaAleksandar AnđelićNenad Ćubić i Miloš Simonović. Aleksandar je pobijedio u igrici, te su njemu duplirani glasovi, a voditelj je saopštio rezultate glasanja nakon dupliranja.

– Ovako, 40 odsto glasova ima Terza, 39 odsto glasova ima Uroš Stanić, 15 odsto glasova ima Ena Čolić, 3 odsto glasova ima Ćuba, 2 odsto glasova ima Aca Kockar i Miloš Simonović napušta rijaliti – rekao voditelj.

Njegova supruga Silvija mu je skočila u zagrljaj, pošto je i ona imala želju da napusti rijaliti.

Nakon izbacivanja Simonović je otišao u studio kod voditeljke, gdje je napisao pismo kojim je proglasio novog vođu. Potom je analizirao aktuelne teme na imanju u Šimanovcima… Prvo se osvrnuo na Sofiju Janićijević i Borislava Terzića Terzu.

– Šta predviđaš u vezi Sofije i Terze – upitala ga je voditeljka.

 Sam će snositi posljedici. Ne dozvoljava da iko udari na Sofiju. Terza se baš zaljubio, a ona ne zna šta radi – istakao je Miloš.

TERZA OSVOJIO NAJVIŠE GLASOVA

Nakon što je Terzić osvojio najviše glasova u emisiji “Izbacivanje”, u “Beloj kući” su mnogi takmičari zaključili da ima podršku publike. Da nastavi svoj odnos sa Sofijom Janićijević, sa kojom je prevario trudnu Milicu Veličković.

Sa druge strane, mnoge je njegov broj glasova šokirao.

Pročitajte i: Ovo su najljepši horoskopski znakovi.

BONUS VIDEO:

(Republika/Hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS