calendar

Utorak 27. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Žena čuvala parking mjesto, drugi vozač je izgurao autom SANDRA NIJE ZASLUŽILA MAJINU IZDAJU? OSVETA SE SERVIRA HLADNA! Otac Dejana Dragojevića: DEJAN JE DOŽIVIO NAJVEĆI JAVNI ŠOK !David je kao leptir. Dalila nas je pokušala iskorijeniti! ANABELA JAVNO PROGOVORILA O POMIRENJU SA GAGIJEM ĐOGANIJEM! Pjevačica iznenadila sve izjavom: “Prelijepo je bilo!” OGLASIO SE STANISLAV NAKON RASKIDA SA MAJOM! Uputio brutalnu poruku, njegove riječi odzvanjaju, ovo niko nije očekivao! Filip Car: ALEKSANDRA JE UGASILA JEDNU DIVNU PRIČU! Živim za svoju princezu, a starlete preko mene žele ime Menadžer Aleksandre Prijović i Lepe Brene za BIH priznao da je davao mito za medicinsku opremu u koroni! Marković: “Davao sam im po 9 maraka po zaštitnom odijelu”! INDY I ZORAN – RASPRAVA USRED GRADA! Ljubomorne scene haosa! Maja Marinković OTVORENO! JE L’ PUKLA VEZA? Stanislav očajan? OVO SAM URADILA NA SEBI? Sve bi voljele da su na mom mjestu! Milan Milošević kroz suze! DOSTA JE RIJALITIJA! Dalilu sam stvorio! Anita je dama! Aneli je…? “MUKA MI JE OD ANITE!” Ekskluzivno! Saška Karan URNISALA rijaliti pobjednicu! (VIDEO) MILJANA I IVAN: LJUBAV STANUJE TU! Vračara mi je rekla da se mirim zbog Željka! IDEMO U RIJALITI ZAJEDNO? Maja Marinković trudna?! Procurili strogo čuvani detalji, Stanislav zanijemio kad je čuo sretne vijesti Vrijedi li OVIH PARA? Da li su normalni?! Sarajevo plaća BOGATSTVO za Novu Godinu da pjeva i “dama sa jahte” Saša Mirković o ponašanju “dame sa jahte”: Seve je vječna žrtva Sofija Una Manić otkriva: FILIP CAR MI JE NAPRAVIO DIJETE? Morala sam raditi DNK TEST?

PRVO POJAVLJIVANJE SAŠE KOVAČEVIĆA NAKON TEŠKOG ZDRAVSTVENOG STANJA! Pjevač objelodanio kroz šta je prošao: “Bio sam na intenzivnoj njezi 10 dana”

Objavio: RHT
30/06/2023 3:30 PM

Prošao je kroz golgotu!

PRVO POJAVLJIVANJE SAŠE KOVAČEVIĆA NAKON TEŠKOG ZDRAVSTVENOG STANJA! Pevač obelodanio kroz šta je prošao: "Bio sam na intenzivnoj nezi 10 dana"
Foto:Printscreen

Pjevač Saša Kovačević pojavio se sinoć, 29. juna, na koncertu kolege iz Grčke Nikosa Vertisa na Tašmajdanu.

Saša je stigao u pratnji svoje partnerke Zorane, a Kovačević je ovom prilikom progovorio o bolesti, poslije koje se prvi put pojavio u javnosti.

Foto:
Nikola Todorović/Alo!

-Neki virus je, u stvari, prošao kroz mene i veliki pad imuniteta. Trombociti i leukociti su bili ispod svake granice, pa sam tu morao da radim spinalnu punkciju koštane srži i svašta nešto što nije bilo ni prijatno. Bogu hvala sve je okej, proletilo je nešto, vjerovatno u nekom trenutku kad sam bio pod većim stresom i umorniji. Desetak danas sam bio na intenzivnoj njezi. Ovom prilikom bih da se zahvalim svim doktorima, tehničarima i medicinskim sestrama sa Kliničkog centra jer su stvarno bili divni prema meni – iskren je bio Saša.

Pjevač je prokomentarisao i nedavne incidente na muzičkom festivalu Music week, kada je publika flašama, čašama i nakitom, gađala pojedine izvođače

-Iskren da budem, nisam propratio budući da sam prošao kroz poprilično težak period. Ne znam šta reći, obzirom da se muzika koja se danas propagira šalje neku drugačije, da ne kažem pogrešnu poruku omladini, mislim da nismo na dobrom putu što se toga tiče. Razumijem i drugačiji pravac i trendove, i ranije se to pjevalo, ali nekako kada imate izvođače kada pjevaju o istim stvarima, mora to da se ispolji u vidu bilo kakvog nasilja. Ne znam kako bih se ja osjećao, ali svakako nije lijepo slati takvu poruku – rekao je Kovačević, koji je zbog virusa čak dva puta bio hospitalizovan.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS