calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Gordana Boban snima u Njemačkoj: Sve će se znati 1. novembra “SAT VREMENA 200€” Aleksandra Nikolić se na PORNO SAJTU zove Ana, a evo koje usluge sve pruža? SKANDALČINA “JA UGOVOR S PINKOM NEMAM, jer ga kao i svi učesnici nikada nisam dobila” Anđela otkrila da od učešća NIJE DOBILA NI DINAR? ANITA UHVATILA ANĐELA S DRUGOM?! Svi detalji drame o kojoj se priča!? SKANDALOZNO Adi Mrgan iz BiH briljirao na Supertalentu: ŽIRI U ŠOKU (VIDEO) RASKINULI TERZA I SOFIJA! Svi detalji, guši se u suzama ne može da dođe do zraka! Milica će se šokirati Na području Jablanice nastavljeni radovi na raščišćavanju putnih komunikacija Bivša bh. reprezentativka Džonkel Džons osvojila WNBA titulu sa Njujorkom: Proglašena za MVP-a finala Sestra preminule Džejle Drapić: Pred posljednju operaciju mi je pisala, “seko, bojim se, volim vas sve, uči za mene” Zagonetna objava glumca izazvala haos: Meril Strip ima novog ljubavnog partnera? SVEČANO OTVOREN 3. MUNDIJAL PRIJATELJSTVA! Pepđonović: “Svjetski sport ova tri dana stanuje u Ulcinju i Crnoj Gori!” JUGOSLOVENSKE LEGENDE PONOVO U ISTOM STROJU “NA ‘IMANJU’ NEĆE BITI LAŽNOG HODANJA PO VODI, GDJE RONIOCI ISPOD DRŽE CIPELE” Saša Mirković otkrio “Takmičari će imati LJUDSKA PRAVA” Veliki broj sarajevskih ulica danas bez vode TAJNA AKCIJA ANELI I TERZE! Sofija će doživjeti NERVNI SLOM, mislili da ih kamere ne snimaju! Danas sunčano s jutarnjom maglom po kotlinama, temperatura do 24 stepena Džentlmenski potez starijeg gospodina oduševio: Ovo je rijetkost

DRUGO OGLAŠAVANJE Jelene Karleuše nakon što je Duška Tošića prijavila POLICIJI za nasilje

Objavio: RHT
08/06/2024 4:30 PM

DRUGO OGLAŠAVANJE Jelene Karleuše

Pjevačica Jelena Karleuša u ranim jutarnjim časovima je prijavila Duška Tošića policiji.

DRUGO OGLAŠAVANJE Jelene Karleuše/ Foto:ATA images


Pjevačica Jelena Karleuša je rano jutros oko pet sati prijavila svog supruga Duška Tošića policiji, tvrdeći da ju je fizički napao. Zajedno sa njenim prijateljem N. J. DETALJNIJE ČITAJTE KLIKOM OVDJE.

ZABRANA PRILASKA

Nakon prijave, fudbaler je saslušan, gdje je priznao da je navodno zahtijevao da Jelena napusti kuću, jer ju je zatekao sa prijateljem, ali je negirao da je napao ili prijetio.

U policijskoj stanici mu je urađen alkotest, koji je pokazao prisustvo 0,87 promila alkohola u krvi.

Kako dalje mediji prenose, Duško je navodno dobio mjeru zabrane prilaska i komunikacije u narednom periodu.

OGLASILA SE KARLEUŠA

Jelena se oglasila ovim povodom na Instagramu:

Foto:Instagram printscreen:karleusastar

U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, ZAMOLIĆU sve da imaju razumijevanja za privatnost moje porodice i težak period u kojem se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaviještena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima”, napisala je Jelena.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS