calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nastavlja se suđenje roditeljima dječaka ubice sa Vračara! ZATVORENO ZA JAVNOST “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace Aneli otkrila tajnu iz ljubavnog života! Dobila potvrdu da je ON zaljubljen u nju! Pojeftinjuje gorivo u Hrvatskoj: Otkrivamo i cijene u BiH Pacijentima hospitalizovanim u hrvatskim bolnicama naplaćuju gledanje televizije! Pomozimo malenom Darisu iz Tešnja koji zbog oštećenja nerava mora na operaciju ruke BRUTALNA OSVETA MAJE: Stanislav dobio ŠOKANTNU informacije! Enes Begović objavio prvu pjesmu nakon smrti sina: “Ja bez tebe živim sam, živim uzalud” SKANDALČINA U NAJAVI – Miona imala AFERU sa ovim tamičarom i KRIJE je od Ša! ISPLIVALE NJIHOVE PREPISKE! Pjevači koji su se povukli na vrhuncu slave: Jedan postao kamiondžija, drugi našao muža ŠOK – ANELI I GASTTOZZ BILI ZAJEDNO? Objavljen njihov PRIVATNI VIDEO Zmija i 85-godišnja baka u obračunu: Ovakvih refleksa se ni mlađi ne bi postidjeli ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima dala ultimatum Jani! ELMEDIN SVE OKREĆE NA ŠALU: Neću više da budem… (VIDEO) GOCA TRŽAN OCRNILA DANAŠNJE TRENDOVE: “Jeste li vi, ljudi, normalni?! Jeste li vi pobjesnili, čovječe?!” “SINIŠA KULIĆ JESTE PRETUČEN!” Isplivali detalji iz POLICIJSKOG ZAPISNIKA? (FOTO)

PRVO OGLAŠAVANJE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAKON OPERACIJE: Voditeljka poručila samo jedno! (FOTO)

Objavio: RHT
13/07/2023 11:10 PM

Dušica Jakovljević uspješno prebrodila petu operaciju sinusa nakon odugovlačenja zbog komplikacija.

Foto: Screenshot Instagram

Od završetka rijalitija “Zadruga”, prošla je kroz četiri prethodne intervencije, ali današnja operacija prošla je bez ikakvih problema.

Jakovljevićeva je godinama patila od problema sa devijacijom nosa, koja je izazivala neprijatnosti. Prethodnu intervenciju je već jednom odložila zbog loših rezultata, ali sada je konačno pronašla olakšanje.

Neposredno nakon operacije, Dušica se obratila javnosti putem društvenih mreža iz bolničkog kreveta, zahvaljujući se svima na podršci i srećna što je operacija uspešno obavljena.

Foto: Printscreen Instagram

– Hvala svima na podršci, uspjeli smo – napisala je voditeljka u opisu fotografije.

Podsjetimo, voditeljka nikada nije skrivala činjenicu da povremeno prolazi kroz estetske zahvate. Do sada je korigovala usne, grudi i primjenjivala botoks.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS