calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove

PRVI SUSRET DALILE I DEJANA NAKON ZADRUGE: Svi detalji pravog razvoda

Objavio: RHT
28/07/2022 5:00 PM

Dalila i Dejan Dragojević dok su još bili u rijalitiju podneli su papire za razvod braka nakon što je Dalila prevarila muža pred kamerama sa učesnikom “Zadruge” Filipom Carom.

Foto: printscreen video YouTube

Posle mnogobrojnih skandala, uvreda i fizičkih okršaja ovaj bivši par će se suočiti uskoro oči u oči na sudu kako bi okončao brak i formalno do kraja.

– Dalila jedva čeka da se taj brak okonča i formalno, jer se potajno nada da će se uskoro pomiriti sa Filipom ali i jer ne može da podnese to što je Dejan u srećnoj vezi sa Aleksandrom dok ona plače za ljubavnikom. Pomalo je i strah da će Dejan promeniti ploču pa će ipak zatražiti deo imovine iako je rekao da ništa neće da deli sa njom – priča izvor.

FOTO: Hype TV

– Dejan uživa sa Aleksandrom, pokušava da nadoknadi svaki trenutak koji je provela sama, dok je on bio u Budvi. Dejanu jedino smeta što se Dalila i dalje predstavlja kao Dragojević pa u tom pogledu jedva čeka da ode na sud. Njega je strah da će Dalila kao po običaju praviti rijaliti i u sudnici, jer je navikao na njene skandale i scene. – završava izvor blizak njima.

Pročitajte i: KAJA POSTAVILA JASNE CILJEVE: “Hoću intelektualca!”

Podsetimo se, Dalila i Dejan su potpisali papire za razvod braka dok su još bili na velelepnom imanju u Šimanovcima, a retko ko je tada poverovao da su zaista potpisali, te su svi mislili da je ovo rijaliti igra koju igraju da bi izašli kao pobednici, a onda se oglasio David, Dejanov brat koji je otkrio šta je istina.

– Vidim da svi mlate praznu slamu! Papiri za razvod su predati u sud! Ne oglašavam se nikada, ali čisto da znate. Čeka se poziv od suda!- napisao je David u objavi na Instagram profilu i svima stavio do znanja da ovo nije igra, već pravo stanje stvari.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS