calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan slučaj zaraze virusom Zapadnog Nila šokirao i ljekare: Žena preminula nakon uboda komarca u Srbiji PORODILA SE BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA Mjesecima krila trudnoću: “Samo plačem” Novak saznao rivale na Olimpijskim igrama: Moguć duel Đokovića i Nadala u drugom kolu! PROCURIO SNIMAK IZ STANISLAVOVOG KREVETA (FOTO) Pedofil iz Kotor Varoši dobio samo dvije godine zatvora: Pokušao obljubiti djevojčicu (12) Oglasio se Lepi Mića: Asminu poručio ovo “TRAŽIO MI JE DA GA AN*LNO ZADOVOLJIM, pa me pitao ZAŠTO NJEGOVI DRUGARI MISLE DA JE GEJ?” Jovana Cvijanović iznijela detalje odnosa sa MC Stojanom SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO LIJEPE VIJESTI! Evo kada i gdje će se održati spektakularna premijera filma “Stravično” i koncert Ace Lukasa Dženifer Lopez objavila snimak glamurozne proslave rođendana: Bena Afleka nema U SUSRET 30. SFF-u: U konkurenciji za nagrade “Srce Sarajeva” 54 filma ŠOK POTEZ ANĐELE VEŠTICE! Kupila tonu hrane koju nije mogla da spakuje u auto! Prolaznici se krstili od prizora (FOTO) “Banjalučko ljeto” donosi mnoštvo različitih sadržaja za sve generacije Filip Car odmjerava snagu na VAŠARSKOJ “KRUŠKI”! ŠALJE PORUKU Kristijanu kako će proći i ON!? Haos se nastavlja STANISLAVU SE SVIĐA ALEKS: Procurile kompromitujuće informacije Proglašena najljepša žena svijeta: Skinula Belu Hadid sa trona! KOŠEVSKA FUDBALSKA GROZNICA Iz FK Sarajevo otkrili koliko je ulaznica “planulo” za večerašnju utakmicu protiv Spartaka

PRVENSTVO BIH ZA KOŠARKAŠE Igokea i Borac se plasirali u finale 

Objavio: RHT
11/05/2023 11:25 AM

Košarkaši Igokee su i u drugom meču polufinala Prvenstva Bosne i Hercegovine savladali Budućnost iz Bijeljine te se plasirali u finale. Ovaj put su ostvarili pobjedu u gostima rezultatom 92:90 i tako sa 2:0 prošli u veliko finale.

Igokeu su predvodili Kosta Kondić s 23 i Nikola Marić sa 22 poena. Obojica su imala i po pet skokova i po dvije asistencije. Najefikasniji u ekipi Budućnosti bio je Vojin Ilić sa 28 poena i sedam skokova, dok je Milivoje Božović bio nadomak double-doublea sa 17 poena i devet skokova.

Košarkaši Borca drugi su finalisti Prvenstva Bosne i Hercegovine u košarci, pošto su i u Banjoj Luci pobijedili Široki.

Foto: KK Borac Banja Luka

Sinoć su u Boriku slavili sa neočekivano ubjedljivih 75:59 i tako polufinalnu seriju okončali s 2:0. Do pobjede su Borac nosili Amsal Delalić i Aleksandar Langović sa po 16 poena, a Jan Rebec je dodao 15. Kod Širokog su sa po 12 poena najbolji bili Josip Čović i Daishon Knight.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS