calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU! PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI! GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL! Pjevačica hitno prevežena u Urgentni centar ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljubav je moto za uspjeh! “Gori vatra i u našim srcima” (VIDEO) “Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) Počela nova školska godina: U klupama sve manje đaka! ZABRINJAVAJUĆI PODACI ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU” IN MEMORIAM Bh. muzičar preminuo u 41. godini MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti

PRVA FOTKA TRUDNE AMIDŽIĆEVE DJEVOJKE: Stomačić se već nazire

Objavio: RHT
13/09/2023 3:40 PM

Ognjen Amidžić nedavno je potvrdio radosnu vijest da on i njegova 14 godina mlađa izabranica Mina Naumović,čekaju bebu.

Voditelj već ima sina iz braka sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, dok će Mini ovo biti prvo dijete i brak. Popularni par je već zakazao vjenčanje, a potom spakovao kofere i otputovao na odmor u Grčku. Mina i Ognjen uživaju na Mikonosu, a atraktivna voditeljica sada je podijelila i prvu fotografiju.

Mina Naumović se nije oglašavala otkako se saznalo da je u drugom stanju, te je mnoge obradovala fotografijom sa ljetovanja. Ona je pozirala na stepeništu u haljini, dok su u komentarima pisali da joj se stomačić već nazire.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS