calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule!

Provokacija Pepa Guardiole izazvala bijes navijača Real Madrida

Objavio: RHT
18/05/2023 12:53 PM

Navijači Real Madrida željet će čim prije zaboraviti sinoćnju revanš utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Mančester sitija. Poraz od 4:0 na “Etihadu” dugo će proganjati Karima Benzemu,  Luku Modrića i društvo, a čini nam se da menadžer Sitija Pep Gvardiola (Guardiola) nije propustio dosuti sol na njihovu ranu.

Gvardiola je veliku pobjedu proslavio sa čelnicima kluba, kao i svojim prijateljima, što su ovjekovječili fotografijom koja je završila na društvenim mrežama. Kao gotovo svi na fotografiji, i Gvardiola je u zrak podigao četiri prsta, aludirajući na visoku pobjedu. Ovakvu objavu navijači Reala doživjeli kao veliku provokaciju.

Foto: Instagram

Ovu fotografiju objavio je Gvardiolin prijatelj i član stručnog štaba Sitija Manuel Estiarte na Instagramu. A među onima koji su se našli na fotografiji su Gvardiolin brat Pere, predsjednik Sitija Al Mubarak (Khaldoon Al Mubarak), kao i bivši argentinski predsjednik Maurisio Masri (Mauricio Macri) koji su slavili u privatnoj sobi na “Etihadu”. Nakon što je Estiarteu profil zatrpan negativnim komentarima fotografiju je obrisao. Međutim, trag je ostao i mnogi su navijači Reala prozvali Gvardiolu da je na taj način pokazao nepoštovanje prema njihovom klubu.

Što ste očekivali? To je njegov stil… To je samo dokaz koliko su prosječan klub”. Mi smo Barselonu ove sezone pobijedili 4:0 u gostima i nismo napravili ništa. To je razlika između ozbiljnog kluba i njih… Vamos Inter… Nadam se da će izgubiti u finalu, samo su neki od komentara Realovih navijača koji su osvanuli na društvenim mrežama nakon objavljene fotografije.

Finalni meč Lige prvaka između Intera i Sitija na rasporedu je 10. juna u Istanbulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS