calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DA SE PREBROJIMO NA MARAKANI” Saša Mirković najavio NEVIĐENI SPEKTAKL! “Nama nije aktuelno Ušće” (FOTO) Maja i Stanislav: Nismo se tukli, možemo se družiti, a nikad se ne zna šta donosi dan, šta noć GASTOZ ŽESTOKO PONIZIO ANĐELU: Izgovorio joj ove riječi, ona ostala zatečena, ovo nije očekivala od njega! Raskid iz staračkog doma postao hit na internetu: Gotovo je, preboljela sam te Pojavio se snimak žestoke akcije Terze i Sofije! Svi se pitaju kako je Milici! (18+) “Predvidjela sam preko 10 smrtnih slučajeva!” SARA TKD “Prijetili su mi smrću! Ne selim se za Dubai!” Fran Kosmat o AFERI sa Elektrom Elite i Riki Martinom! “Nude mi svašta, ne prodajem se JEFTINO!” Uvijek prisutna magija: Ovako se Toše Proeski vinuo u visine Bijeli mag otkriva ko baca crnu magiju u rijalitiju i koga čeka veliki problem! Fatima tepa papagaju, Elmedin ljubomoran! Ja ovo od tebe nisam doživio! Razvodi se Tina Ivanović?! Krah braka nakon godina ljubavi?! Što nas želite rastaviti, koji je vaš problem? Marija je predobra i nikad nije pomenula Saleta? Oglasio se otac preminule Džejle Drapić: Zubar joj nije izvadio zub, dobila je apsces, sve je otišlo na pluća Model iz Srbije zaludio žene: Miroslav pokazao mišiće Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši? Fatima se zeza i smije naglas! EVO GDJE JE JOŠ JANJUŠ ULOŽIO NOVAC – PORED BARA! Hoće li se obogatiti? (FOTO)

Pronađeno tijelo posljednje žrtve u Buturović Polju

Objavio: RHT
16/10/2024 2:59 PM

Pronađeno tijelo posljednje žrtve u Buturović Polju

Pronađeno tijelo posljednje žrtve u Buturović Polju
Pronađeno tijelo posljednje žrtve u Buturović Polju/Foto: Avaz

Posljednja žrtva u Buturović Polju

Na području Buturović Polja pronađeno je beživotno tijelo i posljednje žrtve katastrofalnih poplava koje su prethodnih dana zadesile Konjic. Ovu informaciju je potvrdio gradonačelnik Konjica, Osman Ćatić.

Utvrđen je i identitet, a radi se o Ahmetu Haketi (62) iz Buturović Polja. Nažalost, u ovoj katastrofi je smrtno stradala i njegova supruga, čije su tijelo prethodnih dana pronašle spasilačke službe.

Ukupan broj smrtno stradalih osoba na području Hercegovačko-neretvanskog kantona usljed poplava, odrona i klizišta je 24. Od tog broja, 19 osoba je iz Jablanice, a pet iz Konjica.

Pročitajte i: Profesionalni spasilac Nemanja iz Srbije napisao emotivne stihove posvećene herojima Jablanice! (VIDEO)

Nemanja Maletić, profesionalni spasilac iz Srbije, napisao je emotivne stihove posvećene herojima Jablanice!

Profesionalni spasilac Nemanja iz Srbije / Foto: Printscreen / YT
Profesionalni spasilac Nemanja iz Srbije / Foto: Printscreen / YT

Profesionalni spasilac Nemanja iz Srbije

Općinski štaba civilne zaštite općine Jablanica na sjednici održanoj jučer donio je odluku kojom se utorak, 15. oktobar 2024. godine, proglašava Danom žalosti na području općine Jablanica. Zbog žrtava poplava i klizišta, kojima će se danas klanjati kolektivna dženaza na haremu Jasen.

Podsjetimo, kolektivna dženaza 19 Jablaničana biće klanjana danas u 14 sati. Najmlađa žrtva je Ajla Begić, koja je nastradala u 29. godini, a najstarija je 86-godišnji Redžo Maslo.

Tijelo posljednje žrtve jablaničke kataklizme Sabahete Tufek pronađeno je jučer. Tek dan uoči kolektivne dženaze.

Nadljudskim naporima spasilačkih službi i svih uključenih u višednevnu potragu stavljena je tačka na ovaj mučni proces u kojem, nažalost, preživjelih nije bilo. Tako je u ovoj nezapamćenoj tragediji smrtno stradalo ukupno 19 osoba iz Donje Jablanice i sela Zlate.

Čitajte i ŽESTOK SUKOB ANĐELE I GASTOZA! Ori se sve – cimeri u šoku

Anđela Đuričić stavila je tačku na druženje sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, što je izazvalo neviđeni revolt kod rijaliti učesnika.

Gastoz smatra da Anđela pretjeruje i da se ponaša kao da joj je pobio pola familije, te je dodao i to da ništa loše nije uradio.

– Smatram da ništa nisam pogrešio, tu je Ena samo koleteralna šteta – istakao je Marinković.

– Ona je mene razočarala jer je ispalo kao da sam joj pobio pola familije. Poslije svih lijepih dana nije mi jasno da može da digne tako velike zidove – nastavio je Nenad.

– Sada da je podsjetim malo, kada smo pričali, koliko ona misli da sve pamti, ne pamti. Da je zapamtila naš razgovor o emocijama, razmišljala bi da me ne povredi. Moj zadatak je bio da je nasmijem, a njen zadatak je bio da me povrijedi. Glupo mi je da prolazimo jedno pored drugog, ne mogu tako da živim – rekao je Gastoz.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS