calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GRAĐANI UZNEMIRENI! Užareni objekt pada prema zemlji, neobična pojava na nebu iznad BiH i Srbije “ZATVORILO MU SE OKO OD BOTOKSA” Svi u šoku zbog Mitra Mirića, pitaju se šta mu se desilo?! PRETUČEN UROŠ STANIĆ! Primio udarce u predjelu vrata i dobio jezive prijetnje, hitno prevezen u Urgentni centar PROROČICA VESNA OTKRILA SVE O STANIJI I ANELI? Miona gubi sve, a njega odnosi zla sudbina! “BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO!

Pronađeno drugo tijelo na kupalištu Brana u Jajcu: U pitanju mladić od 22 godine

Objavio: RHT
25/08/2024 11:30 AM

Pronađeno drugo tijelo na kupalištu Brana u Jajcu

Tragedija je velika, mlad momak je bio

Kupalište Brana u Jajcu. Jajce online

Pripadnici Gorske službe spašavanja – Stanica Jajce pronašli su danas i drugo tijelo na kupalištu Brana u Jajcu. Riječ je o mladiću inicijala A. K. u dvadesetim godinama koji se utopio sinoć.

Prvenstveno su jučer jedno tijelo slučajno uočili ronioci iz Škotske koji su ronili u tom području. Utvrđeno je da je u pitanju E.Č. rođen 1963. godine iz Donjeg Vakufa. Njegovo tijelo je pronađeno sinoć na dnu Plive na dubini od četiri metra.

Pronađeno drugo tijelo na kupalištu Brana u Jajcu

– Pronašli smo i drugo tijelo. Predali policiji. Žao nam je, neko mora odraditi i ovaj dio posla. Tragedija je velika, mlad momak je bio – rekao je predsjednik Gorske službe spašavanja – Stanica Jajce Safet Karadžić za “Avaz”.

Mladić je 2002. godište, a u rodbinskoj je vezi s E. Č., tačnije sestrić mu je.

Kako je došlo do utapanja još ne znaju, ali Karadžić pretpostavlja šta se dogodilo, uz naglasak da to nije utvrđena činjenica.

– Jedan se utapao, drugi mu pokušao pomoći, i povukli jedan drugog. Mlađi je bio lošiji plivač, takvu informaciju imam. To je samo pretpostavka – istakao je Karadžić.

BONUS VIDEO:

avaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS