calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM

SVI POZNATI NA JEDNOM MJESTU! Zablistala u neobičnoj haljini Vesna Dedić napravila veče za pamćenje

Objavio: RHT
11/06/2024 11:20 PM

Promocija romana!

Voditeljica i književnica Vesna Dedić napravila je spektakularnu promociju i veče za pamćenje. Ona je promovisala svoju novu knjigu koja nosi naziv “Boli pjesme kraj”.

Promocija romana/ foto: hypetv

Ovim povodom su se okupili mnogobrojni gosti ali i predstavnici medija, kako bi ispratili i podržali novi projekat književnice. Imali su samo riječi hvale za njen novi roman i iskazali podršku u daljem radu.

Među prvima na promociju su stigli Goca Tržan, Marina Tadić, Alka Vuica, Sergej Ćetković i mnogi drugi. Okpljeni su bili u elegantnim izdanjima.

Pop pjevačica Goca Tržan, kao i njen kolega Sergej Ćetković odlučili za elegantne stajlinge zbog kojih su pobrali komplimente.

Vesna Dedić u elegantnoj haljini

Književnica je za ovu priliku izabrala svečanu, dugu haljinu na jedno rame. Dizajnerska haljina se od struka širi, te izgleda poput balske. Posebu pažnju privukla je jedinstvena boja haljine. Ljubičasta i tamno zelena boja u kombinaciji sa simbolom lista.


Vesna je blistala i osmeh nije skidala sa lica. Napravila je veče za pamćenje. Voditeljica se odlučila za prirodan izgled, sa diskretnijom šminkom. Prelijepu dugu kosu podigla je u punđu, izgledala je graciozno. Vrat i dekolte bili su istaknuti u prvi plan, njen stajling i vitka figura su sve oduševili.

Čitajte i TRUDNA DENIZ DEJM PRODAJE GOLE FOTKE! Veliki stomak u prvom planu, a ovaj DETALJ su svi primijetili! SKANDAL!

Kontroverzna starleta Deniz Dejm je u drugom stanju.

Naime, ona se oglasila putem društvene mreže Instagram gdje je otkrila da je trudna, a sada je objavila i prvu fotografiju.

Deniz se uslikala u ogledalu u provokativnom izdanju, rukama je prekrila gole grudi, a u prvom planu je bio njen trudnički stomak.

Ono što je sve zgrozilo jeste činjenica da ovu sliku prodaje i na sajtu za odrasle gdje već dugo ima profil i zarađuje ozbiljne pare.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS