calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Možeš da mi NAPRAVIŠ DIJETE!” JEDVA PUNOLJETNA DJEVOJKA se MOTA OKO GASTOZA, koji ne zna šta ga je snašlo! Evo kako je REAGOVAO UŽIVO U EMISIJI! Anđela šaputala u bubicu da joj PRODUKCIJA NAMIJEŠTA? “E, nećete, ne zvala se ja…” Danijela Dimitrovska uklanja sve što je podsjeća na bivšeg supruga, odlučila se na drastičan potez MAJA I CAR VIĐENI ZAJEDNO U NOVOM VINODOLSKOM!? Obnovili VEZU, pa se KRIJU!? Ona ih RAZOTKRILA: “Sjeli su u crni Mercedes i odjurili!” Zmajevi u Budimpešti osvojili prvi bod pod Barbarezovim vodstvom (PREMIJERA) “OCU JE SJEKIROM ODRUBLJENA GLAVA! Majka nas je klela da ćemo se RASPASTI OD RAKA, na kraju je nju POJEO KANCER, umrla je SAMA!” Ovako danas izgleda žena koju je Sulejman OSTAVIO TRUDNU zbog Šeherezade: Uništio joj je život, ona iz osvete ABORTIRALA STANISLAV KROFAK POSLAO ŠA PORUKU IZ SPOLJNOG SVIJETA PREKO BEBICE!? Riješili da isprovociraju repera!? Ove riječi mu odzvanjaju u glavi! (FOTO) BORA PRIJE SMRTI ODUŠEVIO OVIM POSTUPKOM Javnost za ovo nije znala, to je bilo njegovo posljednje pojavljivanje! KAKAV BLAM! Milica Veselinović NIJE ZNALA da je SNIMLJENA pa pričala SVE O ODNOSU sa STEFANOM KARIĆEM! A onda spomenula i BEBU Reakcija princeze Šarlot na poljubac Vilijama i Kejt postala hit na Twitteru IZDATO HITNO UPOZORENJE MICROSOFTA! Ažurirajte Windows odmah! Stručnjaci objavili dokaz koncepta (PoC) za kritičan sigurnosni propust! Snimak ne laže! Muž Aleksandre Prijović ljubi Sandru Afriku OVO JE BASNOSLOVNO SKUP DOM NATAŠE BEKVALAC NA DEDINJU! Na mrežama njen ukus za enterijer porede sa Kim Kardašijan! Pjevačica pokazala svaki detalj! (FOTO) Šok u rijalitiju: Anđela Đuričić već izbačena SOFIJA I LUKA PRIREDILI SINU ROĐENDANSKU ŽURKU OD 10.000 EURA! Torta na šest spratova! Dekoracija očarala sve! LUKSUZ NA DEDINJU! (FOTO)

Bojan Tomović najavljuje haos: PROMIJENIO SAM VJERU, POKUŠAO SAM SEBI NAŠKODITI, SAD IDEM U RIJALITI DA IM SVE POMUTIM!

Objavio: RHT
10/09/2024 7:00 PM

Promijenio sam vjeru, sad idem u rijaliti da im sve pomutim

Bojan Tomović, kontroverzni pjevač, ponovo je uzdrmao javnost izjavom da je promijenio vjeru i da je preživio ozbiljan pokušaj samopovrijeđivanja. U emotivnom istupu, Tomović je priznao da je prošao kroz teške trenutke u životu, ali sada vidi izlaz u učešću u rijalitiju.

Promijeniosam vjeru, sad idem u rijaliti da im sve pomutim/Foto: hype

Kako je rekao, njegov ulazak u novi rijaliti program biće eksplozivan: “Idem tamo da im sve pomutim! Niko ne zna šta ih čeka.” Bojan je najavio da će se suočiti s brojnim učesnicima koji su ga prethodno kritikovali i da ne planira biti blag prema bilo kome.

Fanovi su podijeljeni – dok jedni podržavaju njegovu borbu za novi početak, drugi smatraju da je njegov potez još jedan pokušaj da izazove medijsku pažnju. Bez obzira na sve, jasno je da će Bojanov ulazak izazvati haos i donijeti novu dimenziju u rijaliti svijet. Šta je još rekao poslušajte u nastavku:

Čitajte i S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA? Isplivali detalji emotivne veze

Aktuelni rijaliti učesnik Marko Zec, koji je svojevremeno povezivan sa mnogim rijaliti učesnicama, navodno je bio u emotivnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom.

Međutim, ono po čemu je Zec takođe aktuelan je i njegova navodna veza s Jovanom Tomić Matorom, To je do detalja raskrinkala Milica Dugalić. Sa kojom se Zec našao zajedno pred sistematski pregled.

OTKRIVAMO S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA

Naime, on se “parkirao” tik uz buduću cimerku sa dubokim dekolteom Mateu Stanović. A Milica je riješila da i nju uputi u njegove prošle veze i odnose., piše “Republika”.

– Otkrila sam jednu njegovu skrivenu tajnu. Ja ga volim do neba, on je toliko dobar, ali to je istina koju narod treba da zna. – rekla je Dugalićeva.

 Energije se privlače i to je sasvim u redu. Zabavljao se s Matorom! Bio je mlad…

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS