calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti!

PROGRAMI ZA DOČEK 2023. ISPED NARODNE SKUPŠTINE I KOD BEOGRADA NA VODI!

Objavio: RHT
12/12/2022 7:53 AM

Grad Beograd će organizovati doček Nove godine tradicionalno ispred Doma Narodne skupštine.

Foto: Pinterest

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević najavio je da će ove godine manifestacija „Beogradska zima“ biti organizovana na više lokacija u prestonici, od 15. decembra do 15. januara.

Kada je reč o koncertu za doček, 31. decembra, Nikodijević je istakao da će on biti namenjen mlađoj populaciji.

– Prethodnih godina novogodišnji koncerti su bili posvećeni gostima prestonice i starijoj publici, sada je stav da se koncertni repertoar prilagodi mladima. Na prostoru Beograda na vodi organizovaće se takođe doček Nove godine u saradnji s ustanovama kulture Grada Beograda – najavio je Nikodijević.

Gradski čelnik objasnio je da će akcenat ovogodišnje manifestacije biti u duhu Beograda, kao i da će svi događaji biti besplatni.

Foto: Pinterest

– Pod okriljem Sekretarijata za kulturu prvi put će u organizaciju manifestacije biti uključene sve ustanove kulture grada. Očekujemo mnogo više sadržaja namenjenih najrazličitijim kategorijama stanovništva. Posebna pažnja je na dečjim predstavama i kreativnim radionicama u svih 17 beogradskih opština. Takođe, imaćemo i tradicionalno klizalište za decu, kao i Trg bajki u saradnji sa Dečjim kulturnim centrom i pozorištima za najmlađe – objasnio je Nikodijević. Prvi čovek gradskog parlamenta istakao je da će se ove godine klizalište i Božićno seoce nalaziti kod parka Ušće na Novom Beogradu zbog lakšeg pristupa korisnika.

– Trg bajki će biti na Zvezdari, dok će se na Trgu republike organizovati program kulturnog sadržaja pod radnim nazivom Ljubav i moda, a u duhu vremena koje je iza nas – naveo je predsednik Skupštine grada Beograda.

Besplatni koncerti klasične, džez i rok muzike biće održani na više lokacija u prestonici.

– S Fondacijom „Milan Mladenović“ dogovorili smo koncert posvećen EKV-u ispred Doma omladine. To je duh Beograda koji želimo da vratimo – naveo je Nikodijević.

BONUS VIDEO:

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS