calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO)

PROGANJALA MENSURA, A SAD ŽELI I BRAK! “Filip Car – korpa”

Objavio: RHT
25/07/2024 4:30 PM

Filip Car – korpa

Slađa Lazić ne odustaje od zgodnog rijaliti-učesnika!

Foto: Printscreen

Iako je kasnila na plastične operacije koje je zakazala kod jednog hirurga na privatnoj klinici na Dedinju, starleta i bivša zadrugarka Slađa Lazić je za “Republiku” izdvojila malo vremena. Odigrala je igru: “S*ks, brak, korpa” i otkrila šta zaista misli o poznatim frajerima.

PROGANJALA GA, A SAD ŽELI I BRAK

– Uroš Rajačić, korpa kao i u rijalitiju. Nući – s*ks. Mensur – brak! Filip Car – korpa. Stanislav Krofak – korpa. Anđelo Ranković. Jao, pa to mi je najbolji drug, šta da kažem ovdje? Na ovo neću odgovoriti – rekla je Slađa, pa nastavila:

– Nenad Aleksić Ša – brak. Desingerica – korpa. Janjuš – korpa, naravno. Pljugica – korpa. To je to, ljubim vas – dodala je Lazićeva.

Podsjećanja radi, Slađa je bacila oko na Mensura Ajdarpašića još pred ulazak u posljednji rijaliti, kada je izjavila da bi prevarila svog dečka zbog njega.

– Ja sam u vezi, zauzeta sam, ali sam bacila oko na Mensura. Želim da prevarim dečka sa njim, ako se da prilika – istakla je Slađa u septembru prošle godine.

U međuvremenu je Mensur u “Eliti” otkrio da mu je Slađa stalno pisala i “proganjala”, a ona je tada pobesnela.

– Molim vas da se sve poruke objave, moram da kažem da je ovo seljački što je on pričao. Ja njemu nisam slala tolike poruke, slala sam jednu poruku, a ti tako pričaš, želim da se sve poruke objave. Ma izvini majstore, svi znamo sa kim si ti bio – besnela je Slađa.

“Ja sam nju blokirao jer mi je smetalo to

 – Meni je ona poslala tri poruke, a šta ima ona meni da šalje poruke? Ko je ona? Ja sam nju blokirao jer mi je smetalo to. Ja nemam ništa protiv tebe, super si lik, dobar si drug, ali mi nemamo potrebe za tim – govorio je Ajdarpašić.

– Je l’ tebi ružno da tako neke stvari izađu? Ja sam non stop bila sa jednim dečkom, ne želim da se priča o meni. A on kao glumi da je na nekom nivou. Da je on pokazao ovdje nešto, a svi znamo njegove izbore, sada su svi niski – dodala je Slađa.

Pročitajte i: Fatalna Crnogorka je zamalo izazvala građanski rat u Meksiku.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS