calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PROFITIRALA: Evo u kakvom LUKSUZU živi Ana Ćurčić! Aca joj priuštio stan iz SNOVA!

Objavio: RHT
22/08/2023 10:23 PM

Drugoplasirana učesnica “Zadruge 6”, Ana Ćurčić je nakon izlaska iz rijalitija pronašla novi dom u centru Beograda.

Foto: Printscreen Instagram

Ana je svoju oazu mira uredila po spostvenom ukusu, a ne krije da je i sama oduševljena stanom.

– U kontaktu sam sa fanovima, prevazišli smo tu fazu, toliko smo se združili i zadovoljstvo mi je što ih imam u životu. Pripremam platformu o nasilju, anksioznosti i napadima panike, o tome bih voljela da pričam. Imaću i grupne „lajvove“. Posvetiću se borbi protiv nasilja. Nemam inspiraciju za autobiografiju za sada – prokomentarisala je tada Ana.

– Stan sam opremila po feng šuiju.

– Na stolu ima cvijeće, ljubičasta boja, žuta, plava, crna siva… – naglasila je Ćurčićeva, kojoj su kuhinja i dnevna soba sada u drvetu, pa daju utisak posebne topline.

Foto: ATAImages

– U dnevnoj sobi stalno provodim vrijeme, ali i na terasi. Tu uživam sa drugaricama. U ovom naselju ima poznatih, stvarno mi svi najnormalnije prilaze. Kažu mi sve najbolje, daleko od onoga što su mi cimeri govorili u „Zadruzi“ da sam kockarka, narkomanka, folirant i slično. Zaista toga nema. Za ovaj stan plaćam kiriju, ali mi se kraj jako sviđa i nadam se da ću za neke dvije godine ovdje i kupiti stan – rekla je Ana za medije, čijoj je djeci i te kako bilo teško da je gledaju u Bijeloj kući u Šimanovcima.

– Djeci je bilo jako teško. Kćerka je bila ljuta na mene. Čak u nekim situacijama to izbije iz nje. Sin je emotivan, ali sve proživljava u sebi. Ali na kraju krajeva, shvatili su sve. Podržali su me. Oni su moje sve. Mi smo vrlo bliski, sa kćerkom pričam o ljubavi, Luka više priča na tu temu sa tatom – objasnila je i onda pokazala poseban kutak za sređivanje i šminkanje.

Foto: Printscreen Instagram

– Još nije potpuno sređeno, ali će to moja kćerka da uredi. Obećala mi je. Kupatilo mi je u staklu, pošto sam jedan težak perfekcionista. U ovom domu, takođe, provodi dosta vremena i sa partnerom Acom Bulićem koji s njenom djecom njeguje dobar odnos.

– Aca sa mojom djecom ima odličan odnos. On radi „koučing“ sa fudbalerima, onda je jasno kako je prišao mojoj djeci – izjavila je Ana za Blic.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS