calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Jana grmi: Moja je kuhinja! Ide moj specijalitet! Dosta je Fatima mudrovala “Terzu treba da bude SRAMOTA! Sofija je OLOŠ!” Maja i Alen Hadrović pokazali kuću od 200.000 eura! Pobjednik rijalitija mora imati čast! Ovdje to niko nema? Nije samo krevet i psovanje cilj! “DA SE PREBROJIMO NA MARAKANI” Saša Mirković najavio NEVIĐENI SPEKTAKL! “Nama nije aktuelno Ušće” (FOTO) Maja i Stanislav: Nismo se tukli, možemo se družiti, a nikad se ne zna šta donosi dan, šta noć GASTOZ ŽESTOKO PONIZIO ANĐELU: Izgovorio joj ove riječi, ona ostala zatečena, ovo nije očekivala od njega! Raskid iz staračkog doma postao hit na internetu: Gotovo je, preboljela sam te Pojavio se snimak žestoke akcije Terze i Sofije! Svi se pitaju kako je Milici! (18+) “Predvidjela sam preko 10 smrtnih slučajeva!” SARA TKD “Prijetili su mi smrću! Ne selim se za Dubai!” Fran Kosmat o AFERI sa Elektrom Elite i Riki Martinom! “Nude mi svašta, ne prodajem se JEFTINO!” Uvijek prisutna magija: Ovako se Toše Proeski vinuo u visine Bijeli mag otkriva ko baca crnu magiju u rijalitiju i koga čeka veliki problem! Fatima tepa papagaju, Elmedin ljubomoran! Ja ovo od tebe nisam doživio! Razvodi se Tina Ivanović?! Krah braka nakon godina ljubavi?! Što nas želite rastaviti, koji je vaš problem? Marija je predobra i nikad nije pomenula Saleta? Oglasio se otac preminule Džejle Drapić: Zubar joj nije izvadio zub, dobila je apsces, sve je otišlo na pluća

Profesionalni spasilac Nemanja iz Srbije napisao emotivne stihove posvećene herojima Jablanice! (VIDEO)

Objavio: RHT
15/10/2024 11:00 AM

Profesionalni spasilac Nemanja iz Srbije

Nemanja Maletić, profesionalni spasilac iz Srbije, napisao je emotivne stihove posvećene herojima Jablanice!

Profesionalni spasilac Nemanja iz Srbije / Foto: Printscreen / YT
Profesionalni spasilac Nemanja iz Srbije / Foto: Printscreen / YT

Profesionalni spasilac Nemanja iz Srbije

Pogledajte video:

Općinski štaba civilne zaštite općine Jablanica na sjednici održanoj jučer donio je odluku kojom se utorak, 15. oktobar 2024. godine, proglašava Danom žalosti na području općine Jablanica. Zbog žrtava poplava i klizišta, kojima će se danas klanjati kolektivna dženaza na haremu Jasen.

Podsjetimo, kolektivna dženaza 19 Jablaničana biće klanjana danas u 14 sati. Najmlađa žrtva je Ajla Begić, koja je nastradala u 29. godini, a najstarija je 86-godišnji Redžo Maslo.

Tijelo posljednje žrtve jablaničke kataklizme Sabahete Tufek pronađeno je jučer. Tek dan uoči kolektivne dženaze.

Nadljudskim naporima spasilačkih službi i svih uključenih u višednevnu potragu stavljena je tačka na ovaj mučni proces u kojem, nažalost, preživjelih nije bilo. Tako je u ovoj nezapamćenoj tragediji smrtno stradalo ukupno 19 osoba iz Donje Jablanice i sela Zlate.

– Preselili na ahiret 4. oktobra 2024. godine u poplavama koje su pogodile Jablanicu – piše u zajedničkoj osmrtnici.

Trodnevna obdukcija, koju su u Visokom, prema nalogu Tužilaštva HNK, obavili dr. Dražen Damjanjuk i dr. Boris Pejić, pokazala je da smrt ni kod jedne žrtve nije nastala klasičnim utapanjem.

Više saznajte OVDJE.

Dnevni horoskop za utorak, 15. oktobar 2024.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za utorak, 15. oktobar 2024: Bikovi hvataju na šarm, Djevice da se ne povjeravaju nikome, Strijelcima dan pun izazova, a Vama?


Pročitajte dnevni horoskop za 15. oktobar 2024. godine!

Horoskop za 15 oktobar 2024 / Izvor: New Africa/Shutterstock

Izvor: New Africa/Shutterstock

Dnevni horoskop za 15. oktobar 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 15. oktobar 2024. godine kaže da nesuglasice na poslu bi mogle da ugroze vašu karijeru. Zauzeti. teško komunicirate sa voljenima i djecom, a svaki pokušaj brige im djeluje napadno ili pretjerano. Sobodni, ovo nije dan za nova poznanstva, jer ste previše emotivno iscrpljeni. Kontrolišite emocije kako biste izbjegli dodatni stres i iscrpljenost.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/S. M. H.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS