calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

EKSKLUZIVNO: Saša Mirković spojio dvije VELIKE MUZIČKE ZVIJEZDE! PRODUCENTA GODINE probija sve granice

Objavio: RHT
23/03/2024 11:40 AM

PRODUCENTA GODINE probija sve granice

Oskaru popularnosti”, regionalna dodela muzičkih nagrada i prestižna manifestacija koja se održava svake godine, podijelila je nagrade najistaknutijim imenima koja su obelježila godinu za nama.

Foto: Hypetv Saša Mirković, Miroslv Ilić, Aca Likas

PRODUCENTA GODINE probija sve granice

Na ogromno zadovoljstvo i čast Hype kolektiva i Hype production, vlasnik Hype TV Saša Mirković, priznati i uspješni producent, dobio je Oskar popularnosti za producenta godine!

Pod menadžerskom palicom Mirkovića, dugogodišnja saradnja sa Acom Lukasom i Miroslavom Ilićem je krunisana sa još dva Oskara popularnosti.

Aca Lukas dobio je nagradu za pjevača godine, dok je neprevaziđenom Miroslavu Iliću uručena nagrada za životno djelo!

TRIO FANTASTIČNIH

Oglasio i vlasnik Hype TV direktno iz Banjaluke i podijelio utiske sa najpoznatije regionalne ceremonije:

Foto: instagram printscreen

– Trio fantastičnih! Je l’ ima neko bolji? Očekuje sve ljubitelje dobre muzike i koncerata jedno velikooooooo iznenađenje u organizaciji Hype produkcije. Inače večeras su za ovaj sto stigla TRI Oskara popularnosti za 2023. godinu! Aca Lukas – pjevač godine, Miroslav Ilić – nagrada za Životno djelo i Saša Mirković – producent 2023. godine. Hvala svim kolegama koji su glasali. – napisao je Mirković ispod objave fotografije na kojoj se nalazi on sa Lukasom i Miroslavom Ilićem.

MIRKOVIĆ SPOJIO DVIJE ZVIJEZDE

Foto: Hypetv

Kako Hype ekskluzivno saznaje, te iste večeri, producent godine, Saša Mirković, doneo je odluku o duetu dve najveće zvezde kako kod nas, tako i u regionu.

Naime, Mirković je odlučio da spoji legendarnog Miroslava Ilića i kralja splavova i kafana Acu Lukasa.

Ova dva spektakularna vokala spojiće se u numeri koja će pomjeriti sve granice dosadašnjih hitova naše estrade. Pod pokroviteljstvom producenta godine, Saše Mirkovića koji svakodnevno dokazuje da je “majstor svog zanata”, ova pjesma se uveliko kuha u kuhinji Hype produkcijske kuće.

Nakon brojnih koncerata u Arenama širom regiona, jedva čekamo da vidimo kako će izgledati spoj najvećih muzičkih izvođača.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS