calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HARIS JE FRAJER, BIĆE NAM FATALNO Pjevačica odlijepila za Džinovićem, pa pljunula Melinu: Mlađa sam od nje Ovog vikenda potpuna obustava saobraćaja na glavnoj gradskoj saobraćajnici od Skenderije do Radićeve ulice ŠOK! DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U 71. GODINI I POKAZALA ZADNJICU! Glumica šokirala sve vrelim fotkama sa jahte UČESNIK RIJALITIJA LOŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA: HITNO MORA NA OPERACIJU! NEPRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE UDRUŽILI! Haos na MREŽAMA, tek kreće PAKAO! (FOTO) Majka poginula na džet skiju: Kćerke bliznakinje se zakucale u nju Cifra je nevjerovatna: Evo koliko će novca zaraditi Imane Khelif ako večeras osvoji zlato ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Elmedin je veoma mudar! “Malo će reći nekome kad nešto radi…”(VIDEO) UPRAVO SAOPŠTENO! Uhapšen i treći osumnjičeni za planiranje terorističkog napada na koncertu Tejlor Svift SKANDAL Ruskinja otrovala protivnicu na šahovskom turniru: Nadzorne kamere su sve snimile HAOS U NIŠU! IVAN ODVEO MILJANINOG SINA! Evo šta se dešava, ŠOKANTNO! Maja i Stanislav ne biraju mjesto za strastvenu akciju! PROCURIO INTIMNI SNIMAK IZ BAZENA TAKMIČAKA IZ OVE ZEMLJE PROGLAŠENA ZA MISS OLIMPIJSKIH IGARA 2024: Od njene ljepote zastaje dah, pogledajte kako izgleda Član GSS-a o tragičnoj pogibiji Dženana Uščuplića: Grom ga je direktno pogodio, svi smo mislili da je u telefon, ali nije! OVO SU NAJVEĆI ZAVODNICI MEĐU ZNAKOVIMA ZODIJAKA! Otkrijte da li je i vaš među njima PUKAO RASKID! Očekuje se Mionina reakcija nakon brodoloma

Prodaja ulaznica za 30. Sarajevo Film Festival počinje u ponedjeljak

Objavio: RHT
09/08/2024 2:30 PM

Prodaja ulaznica za Sarajevo Film Festival počinje u ponedjeljak

Prvih deset kupaca bit će nagrađeni sa po deset besplatnih ulaznica za filmove u različitim programima i posterom ovogodišnjeg Festivala

Često se traži ulaznica više. SFF

Prodaja ulaznica za 30. Sarajevo Film Festival u Glavnom Box Officeu (Bosanski kulturni centar, Branilaca Sarajeva 24) u Sarajevu počinje u ponedjeljak, 12. avgusta, u 10 sati.

U prodaji će biti ulaznice za sve filmove u programima 30. Sarajevo Film Festivala.

Prvih deset kupaca bit će nagrađeni sa po deset besplatnih ulaznica za filmove u različitim programima i posterom ovogodišnjeg Festivala.

Prodaja ulaznica za Sarajevo Film Festival počinje u ponedjeljak

Više informacija o Box Officeu možete pronaći ovdje.

Ulaznice su u prodaji i online na sff.ba, na tickets.sff.ba ili putem mobilne aplikacije Sarajevo Film Festivala. Online kupovinom ulaznica Mastercard karticama ostvarujete 20 posto popusta, važi za sve Mastercard korisnike. Dodatnih 10 posto popusta ostvarite na online kupovinu ulaznica uz UniCredit Bank d.d. Mastercard kartice.

30. Sarajevo Film Festival bit će održan od 16. do 23. augusta 2024. godine.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Ususret 30. Sarajevo Film Festivalu: Podignuto najveće filmsko platno u regiji”

Ovogodišnje izdanje SFF-a otvara svjetska premijera filma “Nakon ljeta” Danisa Tanovića, koje će istovremeno biti prikazano i u Narodnom pozorištu  Sarajevo, Ljetnom kinu Stari Grad i Ljetnom kinu Centar Safet Zajko. Njegovom premijerom počinju projekcije Sarajevo Film Festivala i u Mostaru – u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar i u Tuzli – u Bingo Ljetnom kinu Tuzla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS