calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Redukcije u vodosnabdjevanju: Vlada KS apeluje na građane da racionalno koriste vodu, najavila nove mjere EKSKLUZIVNO! Arnel Karić u teškom stanju, sav izudaran i u zavojima! Sultan neutješno plače. Hype otkriva šta se dogodilo MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) Emina Jahović važi za najzgodniju pjevačicu na estradi, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Trik je u ajvaru IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) Klimatolog Goran Trbić upozorava: BiH prijete toplotni talasi, ekstremne suše i oluje! Aneli je DAVNA PROŠLOST! Nakon FINALNE ŽURKE, Janjuš izbacio fotografiju sa NJOM, a ONA ne skida osmijeh sa lica! (FOTO) Kako spriječiti utapanje? Šta trebate uraditi ako vas uhvati grč dok plivate Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO)

PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA Trampa i Kenedija nakon atentata, ovo nikako NIJE SMJELO da dospije u javnost? (VIDEO)

Objavio: RHT
17/07/2024 1:45 PM

PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA Trampa i Kenedija nakon atentata?

Snimak razgovora je slučajno objavljen na društvenim mrežama.

Robert Kenedi mlađi obavio je razgovor s bivšim predsjednikom SAD Donaldom Trampom nakon pokušaja atentata.

Procurio snimak razgovora
Foto / Profimedia

U razgovoru se čuje kako Tramp detaljno objašnjava kako ga je pogodio metak, ali i prepričava šta je pričao s Bajdenom.

– Nazvao me i ja sam mu rekao da sam tada gledao u grafikon. Nisam mu rekao da je na grafikonu bila imigracija pod njegovom administracijom. Samo sam se okrenuo prema grafikonu i nešto me je pogodilo, kao najveći komarac na svijetu – kazao je Tramp.

Dodao je da je Tomas Metju Kruks koristio ozbiljno oružje, pušku AR-15.

Kenedi se izvinio bivšem predsjedniku SAD i kazao da snimak nije trebalo da bude objavljen. Naveo je da je poziv uslijedio u trenutku kada je bio sa snimateljem i da je trebalo da mu kaže da prestane sa snimanjem.

Podsjetimo, naoružani napadač, Tomas Metju Kruks, i najmanje jedan posjetilac skupa su ubijeni, a još dvije osobe koje su prisustvovale mitingu su teško povrijeđene.

PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA Trampa i Kenedija nakon atentata?

Pokušaj atentata na republikanskog predsjedničkog kandidata dogodio se u subotu na njegovom predizbornom skupu. Političar je ranjen u uho, a obezbjeđenje ga je udaljilo sa događaja.

Prema Trampovim riječima, izgubio je mnogo krvi. Bivši predsjednik je već otpušten iz bolnice poslije ljekarskog pregleda.

Napadač je uspio da ispali nekoliko hitaca ka bini, nakon čega je eliminisan. Atentator se skrivao na krovu industrijske zgrade stotinak metara od bine, van prostora gdje se održavala manifestacija.

U incidentu je poginuo i gledalac na izbornom skupu, a još dvije osobe su teže povrijeđene.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Melania Trump se oglasila: Atentatora na svog supruga Donalda nazvala čudovištem

“Kada sam vidjela kako taj nasilni metak pogađa mog supruga Donalda, shvatila sam da su moj život i Barronov život na rubu devastirajuće promjene”, napisala je Melania Trump.

Ona je dodala da je zahvalna hrabrim agentima Tajne službe i službenicima za provođenje zakona, koji su riskirali svoje živote da ga zaštite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS