calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

PROCURILI RANI RADOVI TEODORE DELIĆ! Ovo je njeno pravo lice, SKANDALOZNO! (FOTO)

Objavio: RHT
17/09/2024 6:00 PM

PROCURILI RANI RADOVI TEODORE DELIĆ!

PROCURILI RANI RADOVI TEODORE DELIĆ! Foto: ATAImages

Aktuelna učesnica rijalitija, Teodora Delić i prije samog ulaska u rijaliti digla je ogromnu prašinu u medijima pojavljivanjem na rođendanu Radomira Takija Marinkovića, a onda i kada je uplovila u ljubavnu romansu sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Takođe, Teodora se po ulasku u rijaliti veoma zbližila sa Nenadom Macanovićem Bebicom, s kojim je poslije dugo vremena flerta, uplovila u ljubavnu vezu, koju bi mnogi nazvali mirnom lukom.

Dosta se pričalo i pisalo o Teodorinom odnosu sa poznatim pjevačem Erom Ojdanićem i njegovim unukom, što su i sam Era, ali i Teodora, demantovali, tj. navode da su bili intimni smatraju lažima.

Sada su isplivale Teodorine fotografije bez estetskih zahvata koje je imala na sebi.

Procurili rani radovi Teodore Delić

Inače, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica imali su okršaj, a sve nakon što je ona priznala da je flertovala sa cimerom Nikolom Škatarićem iza njegovih leđa, prenosi HypeTV

– Bebice, djeluje kao da si namagarčen s Teodorine strane – pitao je novinar sinoć iz studija, a Nenad je odmah morao da odgovori

– Da, historija se ponavlja. Sličan je početak i moj odnos sa Teodorom sad i onda, kada se sve dešavalo oko Gačića. Nevjerovatno mi je da se dešava sve ovo. Nisam vjerovao da to može tako da bude. Ona je priznala sve. Ona je jedina osoba koju sam doveo kući i upoznao sa svojom djecom. Nije mi jasno. Pogodile su me neke stvari – kazao je Bebica.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS