calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
FUP se oglasio o hapšenju Armina Ćuluma: Uhapšeni pripadnici međunarodne kriminalne grupe PRVO OGLAŠAVANJE SORAJE VUČELIĆ NAKON DRAME U TURSKOJ: “Istina je, Kan i dalje nije dobro” Sara strahuje za život nasljednika! BIHAMK: Na putevima od Jablanice prema Mostaru i Blidinju i dalje je obustavljen saobraćaj! Alternativni pravci do daljnjeg PRVA FOTOGRAFIJA NAKON BJEKSTVA – Silvija u suzama! Ekskluzivno za Hype “Ne mogu da vjerujem da sam uspjela da pobjegnem!” Dnevni horoskop za srijedu, 9. oktobar 2024: Rak rizikuje svađu, Djevica raspoložena za slavlje, Vodolija otvorena za promjene, a Vi? Miki Đuričić dotakao dno: Kocka me uništila! Zola poludio kad je čuo šta je Miljana danas uradila! Ona sve radi zbog rijalitija! E živote, umorna sam! Fatima u sebi kuka i sekira se! Mnogo sam neraspoložena! USKORO KREĆE NOVA SERIJA “SAMONIKLI” Saša Mirković saopštio važne vijesti i oduševio javnost! Paroh i imam u Buturović Polju: Solidarnost u teškim trenucima Mi ovakav rijaliti nećemo emitovati: Saša Mirković postavio pitanje ko to podržava i promoviše nasilje? NOVINARKA DNEVNIKA SE ONESVIJESTILA VEČERAS Drama u programu uživo (VIDEO) Održano prvo ročište! Maloljetni K.K. i porodice žrtava oči u oči?! Pronađeno tijelo muškarca, bol i tuga! Spasioci na velikim mukama! (VIDEO) Marija Kulić kipti: Miljana je loše zbog vas! Zola joj nikad više ne smije prići! Haos Hasan Salihamidžić donirao 20.000 KM za obnovu škole u rodnoj Jablanici

PRO PAPIR: Vodeći proizvođač i distributer papirne galanterije – Kvalitet i posvećenost NA PRVOM MJESTU!

Objavio: RHT
15/05/2024 4:21 PM

PRO PAPIR

Firma “Pro Papir” je vodeći proizvođač papirne galanterije sa dugogodišnjim iskustvom i renomiranim imenom na tržištu.

PRO PAPIR
Promo
Promo

Prva online direktna proizvodnja papirne galanterije

Vrhunskom tehnologijom i pažljivo odabranim sirovinama, proizvodi firme “Pro Papir” zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta

Klijentima se obezbjeđuje potpuno higijenske i zdravstveno ispravne proizvode.

Pročitajte i: EKSKLUZIVNI SNIMAK KAO DOKAZ: Moralno posrnuće pevaljke iz Žitorađe! Ceca glumi kosmopolitu, a pjeva OVO!

“Vjerujte mi da je sve to bila samo jedna jako loša i zlobna propaganda, da sam ja nekad bilo šta rekla protiv ovog ili onog naroda” – izjavila je ne tako davno Svetlana Ceca Ražnatović u jednom intervjuu.

Moralno posrnuće pevaljke iz Žitorađe/ Foto:HypeTV

Takođe je top prilikom dodala i ovo:

Moralno posrnuće pevaljke iz Žitorađe

“Moj muž me nikada nije htio uključiti u njegovu stranku, a nisam ni ja to htjela. Govorio mi je da sam pjevačica i da to tako treba da ostane. Nikada nisam htjela da dozvolim sebi, da kruže priče kako sam ja rekla ovo ili ono. Ja bih samu sebe pljunula kada bih rekla tako nešto. Pa, ja imam mnogo prijatelja, kako muslimana, isto tako i Hrvata, kao i Albanaca. Ko je ko, mene to ne zanima, bitno je da je čovjek. Da ima tu neku ljudskost u sebi. Ja u prvoj liniji poštujem sebe i onda poštujem sve ostalo. Treba kao ljudi da se poštujemo” – istakla je Ceca.

Slične miroljubive, pacifističke poruke od strane pomenute folkerke mogli smo čuti i vidjeti u medijima posljednjih godina. A da li stvarno tako misli, ako je uopšte i bilo sumnje, otkriva snimak sa privatnog slavlja do kojeg je došla ekipa Hypea. S obzirom da je Cecin i Arkanov sin Veljko Ražnatović dobio trećeg sina Isaiju, kod Ražnatovića se slavilo, a malo i zapjevalo.

Više pročitajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv.rs/Promo/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS