calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE Užasne scene u rijalitiju! OVAKO NEŠTO JOŠ NIJE VIĐENO

Objavio: RHT
23/05/2024 4:40 PM

PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE

Društvenim mrežama kruži snimak na kome se jasno vidi kakvo je stanje na imanju

Elita
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Za svaki početak nove rijaliti sezone Veliki Šef da sve od sebe da, kako unutrašnjost, tako i cjelokupno imanje, izgledaju neprikosnoveno. 

PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE

Kao i svake godine, ni u ovoj sezoni učesnici ne vode računa o higijeni, što pokazuje da ne poštuju kuću, kao i trud osoba koje su im obezbijedile uslove za što bolji boravak u rijalitiju.  

Sada društvenim mrežama kruži snimak na kome se jasno vidi kakvo je stanje u kuhinji. Sudeći po snimku, sudoper je puna prljavštine i zapušen, ali to učesnicima ne predstavlja problem. Već i dalje nastavljaju da peru svoje suđe. 

– Je l’ moguće da i oni i dalje peru i pune ovu začepljenu sudoperu – pisali su korisnici društvenih mreža. 

Pogledajte VIDEO-SNIMAK.

Opomene su stizale nekoliko puta, ali ubrzo sve postane isto. 

Gordana Džehverović svakog utorka zatekne haos u kući, zbog čega se sazove hitan sastanak i podijele zadaci učesnicima, ali ubrzo nakon njenog napuštanja imanja postane sve isto. 

Kažnjeni Maja, Stanislav, Miljana i Slađa

Pročitajte i: Kažnjeni Maja, Stanislav, Miljana i Slađa! UDARENI PO DŽEPU.

Zbog kršenja strogog pravila Veliki šef je odmah reagovao i odlučio da kazni Maju Marinković, Stanislava KrofakaMiljanu Kulić, ali i Slađu Lazić Bošković. Naime, prvo troje je napustilo emisiju uživo, nakon čega je stiglo hitno pismo u kojem je saopšteno da je Veliki šef odlučio da ih udari po džepu.

Foto: Zadrugaofficial/youtube/printscreen

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS