calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) Klimatolog Goran Trbić upozorava: BiH prijete toplotni talasi, ekstremne suše i oluje! Aneli je DAVNA PROŠLOST! Nakon FINALNE ŽURKE, Janjuš izbacio fotografiju sa NJOM, a ONA ne skida osmijeh sa lica! (FOTO) Kako spriječiti utapanje? Šta trebate uraditi ako vas uhvati grč dok plivate Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO) Žena izvukla lane koje je zapelo ispod automobila, a onda je iza sebe ugledala – nju: Na snimci se čuju vrisci HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmijao (FOTO) Najzahtjevnije pripadnice zodijaka: Ova tri horoskopska znaka često na kraju ostanu same MIONA GORI OD BIJESA ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nema razloga da razgovaramo

PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE Užasne scene iz “Bele kuće” nakon završene sezone! ONO ŠTO SU OSTAVILI IZA SEBE JE ZASTRAŠUJUĆE

Objavio: RHT
17/07/2024 1:30 PM

PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE

Ono što su učesnici ostavili iza sebe izazvalo je gađenje kod mnogih

Foto: Printscreen/Youtube

Rijaliti je završen prije tri dana. Nakon 10 mjeseci boravka na imanju u Šimanovcima učesnici su se iselili iz “Bele kuće“. Ipak, ono što su ostavili iza sebe je zastrašujuće. 

PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE

Kao i svake godine, ni u ovoj sezoni učesnici nisu vodili računa o higijeni. To pokazuje da ne poštuju kuću, kao ni trud osoba koje su im obezbijedile uslove za što bolji boravak u rijalitiju.  

Sada društvenim mrežama kruži snimak na kome se jasno vidi kakvo je stanje u “Beloj kući”. 

Elita
Foto: Youtube/Srbija Vip 

Sudeći po snimku, takmičari nemaju blama kako će ostaviti prostor iza sebe u kojem su živjeli 10 mjeseci, te je tako na svakom ćošku prljavština. 

Od kupatila u kojem se svuda nalazi otpad, preko ispolivanih kreveta, pa sve do kuhinje koja je izazvala najveće gađenje gledaoca. 

Elita
 Foto: Youtube/Srbija Vip 

Ono zbog čega je svima koji su prisustvovali finalnoj žurci pripala muka jeste stanje u frižideru. 

Elita
 Foto: Youtube/Srbija Vip 

Inače, za svaki početak nove rijaliti sezone Veliki Šef da sve od sebe da kako unutrašnjost, tako i cjelokupno imanje izgledaju neprikosnoveno. 

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JULI 2024.

Pročitajte i: DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JULI 2024: Jarčevi da pripaze na odnose u porodici, Vodolije uspješne u poslu.


Pročitajte dnevni horoskop za 17. jul 2024. godine! dnevni horoskop za 17. jul  IZVOR: SHUTTERSTOCK/MR.RAWIN TANPIN

OVAN

Dnevni horoskop za 17. jul 2024. godine kaže da je danas dan za neočekivane promjene na poslu. Moguće je da ćete otkriti neke tajne kolega koje će vam pomoći da napredujete. Bivša ljubav se vraća u vaš život, naći ćete se u ljubavnom trouglu. Zdravlje je dobro, ali pazite na prekomjerni stres. Veče provedite u opuštanju.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO: 

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS