calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO!

Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje

Objavio: RHT
02/07/2024 7:40 PM

Prizori kao iz horor filma

Trebinje je jutros pogodilo jako olujno nevrijeme koje je pričinilo veliku materijalnu štetu.

Prizori kao iz horor filma/Foto: printscreen

U operativnom Centru civilne zaštite kažu da su imali desetine prijava.

Veliki broj stabala je srušen zbog jakog vjetra. Oštećeni su mnogi automobili.

Za manje od dva sata palo je 17 litara kiše po metru kvadratnom, a brzina vjetra bila je 97 kilometara na sat.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak trenutka dolaska nevremena. Prizori su kao iz nekog horor filma.

Čitajte i ANELI KUKA NA SAV GLAS! Slađa pokušala da je utješi

Učesnica rijalitija Aneli Ahmić je 21. juna abortirala dijete na jednoj privatnoj klinici koje je čekala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Učesnica rijalitija Aneli Ahmić je 21. juna abortirala dijete na jednoj privatnoj klinici koje je čekala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

ANELI KUKA NA SAV GLAS

Nakon procedure uplakana Aneli je izašla iz klinike i uz pratnju obezbjeđenja krenula nazad ka Šimanovcima, te je tim povodom postala glavna tema rijalitija.

Kako je i sama istakla, sve je teško podnijela.

Naime, Aneli je ovog jutra priznala da joj sve nakupilo, te je zajecala na sav glas, prilikom čega je Slađa Lazić pokušala da je ohrbri.

– Loše mi je. Izašla bih iz svoje kože – kazala je Aneli.

– Aneli, molim te moraš da se smiriš i da ne vidiš budale oko sebe – kazala je Slađa.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS