calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Gordana Boban snima u Njemačkoj: Sve će se znati 1. novembra “SAT VREMENA 200€” Aleksandra Nikolić se na PORNO SAJTU zove Ana, a evo koje usluge sve pruža? SKANDALČINA “JA UGOVOR S PINKOM NEMAM, jer ga kao i svi učesnici nikada nisam dobila” Anđela otkrila da od učešća NIJE DOBILA NI DINAR? ANITA UHVATILA ANĐELA S DRUGOM?! Svi detalji drame o kojoj se priča!? SKANDALOZNO Adi Mrgan iz BiH briljirao na Supertalentu: ŽIRI U ŠOKU (VIDEO) RASKINULI TERZA I SOFIJA! Svi detalji, guši se u suzama ne može da dođe do zraka! Milica će se šokirati Na području Jablanice nastavljeni radovi na raščišćavanju putnih komunikacija Bivša bh. reprezentativka Džonkel Džons osvojila WNBA titulu sa Njujorkom: Proglašena za MVP-a finala Sestra preminule Džejle Drapić: Pred posljednju operaciju mi je pisala, “seko, bojim se, volim vas sve, uči za mene” Zagonetna objava glumca izazvala haos: Meril Strip ima novog ljubavnog partnera? SVEČANO OTVOREN 3. MUNDIJAL PRIJATELJSTVA! Pepđonović: “Svjetski sport ova tri dana stanuje u Ulcinju i Crnoj Gori!” JUGOSLOVENSKE LEGENDE PONOVO U ISTOM STROJU “NA ‘IMANJU’ NEĆE BITI LAŽNOG HODANJA PO VODI, GDJE RONIOCI ISPOD DRŽE CIPELE” Saša Mirković otkrio “Takmičari će imati LJUDSKA PRAVA” Veliki broj sarajevskih ulica danas bez vode TAJNA AKCIJA ANELI I TERZE! Sofija će doživjeti NERVNI SLOM, mislili da ih kamere ne snimaju! Danas sunčano s jutarnjom maglom po kotlinama, temperatura do 24 stepena Džentlmenski potez starijeg gospodina oduševio: Ovo je rijetkost

Privedena Bosanka (65) zbog veze s maloljetnikom

Objavio: RHT
10/05/2024 11:55 PM

Privedena Bosanka zbog veze s maloljetnikom

Pripadnici Jedinice Granične policije Bosne i Hercegovine na Međunarodnom aerodromu Sarajevo 6. maja su uhapsili bh. državljanku S. S. (1969) na letu iz Štutgarta.

Privedena Bosanka zbog veze s maloljetnikom / Foto: GPBiH

Privedena Bosanka zbog veze s maloljetnikom / Foto: GPBiH

Kako je saopšteno iz GPBiH, uhapšena je jer je utvrđeno da je Općinski sud u Sarajevu potražuje zbog krivičnog djela izvanbračna zajednica sa mlađim maloljetnikom. Ona je predata službenicima Centra sudske policije u Kantonu Sarajevo.

Također, pripadnici Jedinice granične policije Bosne i Hercegovine Orašje, 9. maja 2024. godine, lišili su slobode E.J. (1984.). Naime, graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora. Državljanin BiH je kontroliran na izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje. Predat je službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina. 

Dan ranije, 8. maja 2024., pripadnici Jedinice GPBiH Gradiška/Bosanska Gradiška lišili su slobode S.C. (1969.), državljanina Republike Hrvatske. Utvrđeno je da je Policijska uprava Banja Luka raspisala potragu za njim zbog krivičnog djela Zloupotreba službenog položaja. Kontroliran je na izlasku iz BiH na prijelazu Gradina i predat službenicima Policijske uprave Banja Luka.

Pripadnici Jedinice GPBiH Bijeljina su 8. maja 2024. prilikom ulaska u BiH na prijelazu Rača lišili slobode B.J. (1978.), nakon što je ustanovljeno da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu za njom zbog krivičnih djela Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih tvari Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga. Državljanka BiH je predata službenicima Okružnog centra sudske policije Istočno Sarajevo.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS