calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Vojaž i njemu slični NEĆE DOČEKATI NI KRAJ GODINE U ŠOUBIZNISU!” Karleuša DALA BRUTALNU LEKCIJU reperima i šokirala: “DILUJU D*OGU” NEUROHIRURG OTKRIO: ŠA MOŽE DOŽIVJETI MOŽDANI UDAR! Ima visok pritisak, a odbija lijekove DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JULI 2024: Iznenadni obrti pred Ovnovima, Blizanci “pršte” od ideja ZAŠTO MATORINI RODITELJI NE DAJU ANITINE LIČNE STVARI?! Hoće li morati intervenisati i policija? Ubica supruge plakao u Tužilaštvu: Evo šta je rekao tužiocu, otkriveno i šta je radio u Zagrebu Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom: Dala sam sve od sebe! Ema Radujko na nastupu ZAJAHALA BIKA: Suknja se podigla, pa pokazala više nego što treba Juli počinje “čudnim” događajima, najviše će pogoditi dva znaka horoskopa ASMIN ISKEŠIRAO PRAVO BOGATSTVO ZA OVO! Stanija pokazala u kakvom luksuzu uživaju, pa poručila: Na mjestu zločina! Španija izbacila Gruziju i zakazala spektakularan okršaj u četvrtfinalu JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO) Crnogorska policija procesuirala suprugu napadača na ambasadu Izraela u Beogradu KARLEUŠA HITNO REAGOVALA ZBOG EME RADUJKO! Nije mogla više da izdrži, javno joj odgovorila! (FOTO) Nakon preokreta i produžetaka: Englezi srušili Slovačku za četvrtfinale ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo!

Priveden MC Stojan! Poznato gdje se nalazi

Objavio: RHT
17/06/2024 11:00 AM

Priveden MC Stojan!

MC Stojan podijelio je snimak na društvenoj mreži Instagram koji je začudio mnoge.

Foto: Instagram | Priveden MC Stojan

Pjevač je, kako tvrdi, priveden u Hrvatskoj.

“I opet sam priveden u Hrvatskoj”, poručio je u snimku Stojan, koji je potom snimao policijsku stanicu oko sebe.

U jednom trenutku snimio je i svoj skupocijeni sat na ruci, marke roleks, koji je pokazivao da je u tom trenutku bilo oko 15.30 časova.

Kao lokaciju snimka stavio je granični prelaz Bajakovo.

Foto:Printscreen/instagram mc_stojan

Podsjetimo,danima se pričalo o raskidu MC Stojana i Zorane.

MC Stojan je tek sad odlučio da odgovorio svojoj bivšoj i to putem storija na društvenoj mreži Instagram.

– Naravno da volim sebe i da cijenim sebe i da pucam od samopouzdanja, a da bi vas drugi cijenili i poštovali, morate prvo da cijenite, poštujete i volite sebe i naravno, da radite na sebi 24 sata – napisao je u objavi reper.

– Mi smo se upoznali preko njegovog menadžera, pozvao me je da dođem na ručak, tu je bio i MC Stojan, tako smo se upoznali i krenuli da se dopisujemo – rekla je Zorana i navela da su kasnije izašli zajedno te su se tako i smuvali.

BONUS VIDEO:

nezavisne.com/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS