calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO)

PRIVEDEN DARKO LAZIĆ: Pevač PIJAN I DROGIRAN DIVLJAO ULICAMA BEOGRADA!

Objavio: RHT
27/04/2022 10:42 AM

Pevač Darko Lazić priveden je jutros oko 4 sata na auto-putu kod Sava centra, kada ga je zaustavio presretač jer je na mestu na kome je ograničenje 80 vozio 117 kilometara na sat.

Kako saznajemo, Laziću je izmereno 0,91 promila alkohola, a bio je pozitivan i na kokain na droga testu. Osim toga utvrđeno je da je vozio bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta u decembru 2013, godine.

– Lazić je zaustavljen blizu jedne benzinske pumpe, a kada je shvatio da je u problemu, pokušao je da se izvuče. Navodno je pominjao da ima emotivne probleme, te da se posvađao sa suprugom koja želi da ga ostavi. Rekao je i da je spreman da plati kaznu, samo da ga puste – otkriva izvor.

– Folker je sve vreme ponavljao da ništa nije pio, a kada je alko-test pokazao da ima 0,91 promil, slegao je ramenima i dodao da je možda popio “nekoliko pića u jednom restoranu” – kaže naš sagovornik.

Samo nekoliko sati pre privođenja pevač je bio na žurki kod poznatog boksera Marka Nikolića:

IZVOR:KURIR.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS