calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

PRIPREMITE SE: Pun mesec u RAKU donosi HAOS za ova 4 horoskopska znaka!

Objavio: RHT
12/01/2022 8:00 AM

Osim retrogradnog Merkura koji kreće 14. januara, očekuje nas pun Mesec u vodenom znaku Raka i to 18. januara. Kako je svaki pun Mesec okidač za kulminaciju emotivnih stanja, tako će ovaj u Raku biti veoma izazovan za sve horoskopske znakove.

Foto:Printscreen

Znak Raka u kojem će biti pun Mesec je promenljiv, emotivan i veoma kompleksan na psihološkom nivou, tako da je izvesno da ćemo se osećati frustrirano i biti na ivici suza. Nije isključeno da će među ljudima biti manjak razumevanja.

Pun Mesec biće okidač za pojačanu ljubomoru, jer će uhvatiti aspekat sa Plutonom iz Jarca. Isto tako emotivna stanja će se smenjivati od depresije do euforije.

Pun Mesec biće najteži za same Rakove, Jarčeve, Ovnove i Vage.

Sa druge strane, energiju punog Meseca mogu da iskoriste Ribe i Škorpije.

RAK – Kako ste vi znak kojem je lako da se rastuži, treba da se pripremite za emotivni rolerkoster. Pun Mesec odraziće se na vaše lične odluke i potrebe, pa ćete biti emotivno nestabilni. Nije isključeno da ćete i pre 18. januara biti plačljivi jer će sve početi da vam smeta. Suzdržite se nekontrolisanih odluka pod uticajem snažnih osećanja.

OVAN – Pun Mesec u Raku donosi vam porodične brige. Neko iz porodice će vam prebaciti da ne obraćate dovoljno pažnje na njega, pa treba da se pripremite za turbulencije. Ovo će biti snažan emotivan pritisak.

JARAC – Ovaj aspekat pogodiće vas na partnerskom nivou. Ukoliko ste u braku, imaćete krizu. Takođe, ako imate poslovno partnerstvo, odnosi će biti na testu. Neko će vršiti snažan pritisak na vas da donesete odluku koja vam ne odgovara.

Što se tiče Riba, pun Mesec može da vam donese zanimljivo poznanstvo na mestu javnog tipa. A za Škorpije je ovaj aspekat važan jer će promeniti pogled na život, ali i biće prilike za putovanje.

Izvor: ALO!.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS