calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove

PRINC IZ DERVENTE OTJERAO SULTANA Slađa Lazić ponosna napustila Zadrugu, pa šokirala izjavom!

Objavio: RHT
08/06/2023 9:20 AM

Prve dvije djevojke koje su sinoć napustile Zadrugu su Slađa Lazić i Žana.

Foto: Printscreen/Youtube

Slađa je objašnjavala da je nije sramota što ne zna šta je blitva, tablica množenja i kako se koristi toplomjer.

-Baš juče je Aleksandra Anu napala, nije je vrijeđala naravno, ali je provukla kroz izlaganje. Trebalo je da iznese sve ono što zna o Aleksandri, a ne znam šta – rekla je Slađa.

-Kad kažeš da znaš nešto, to treba da bude izrečeno iste sekunde – rekla je Žana.

-Htela je da spusti loptu jer ne može da podnese više. Mislim da se ona plaši crnog stola i da je u haosu – rekla je Slađa.

-To tebi može da prodaje tu priču – rekao je Petrući.

-Ja nisam glupa djevojka – rekla je Slađa.

-Tako je Petrući – rekao je Mikica.

-Smatram da Slađa nije glupa djevojka, ali da nije znala da izmjeri temperaturu, kvaku – rekla je Žana.

-Stojim pri tome da ne znam na koju stranu se stavlja toplomer, ali za kvaku ne. Ne znam šta je blitva – rekla je Slađa.

-Ali ti si fitnes trener, svaki jelovnik sadrži ribu i ona je najčešći prilog. Ubjeđena sam da se Slađa folira. Je l’ moguće da nisi znala koliko je 25 puta 0. Zašto se ponositi sramotom – rekla je Dušica.

FOTO: ATA Images

-Pa nije me sramota – rekla je Slađa.

-Je l’ istina da ti i Maja idete na ljetovanje sa tvojim partnerom?

-Mislim da je jako ljut, ali tačno je – rekla je Slađa.

-Princ iz Dervente otjerao Sultana – rekla je Dušica.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS