calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vrijedi li OVIH PARA? Da li su normalni?! Sarajevo plaća BOGATSTVO za Novu Godinu da pjeva i “dama sa jahte” Saša Mirković o ponašanju “dame sa jahte”: Seve je vječna žrtva Sofija Una Manić otkriva: FILIP CAR MI JE NAPRAVIO DIJETE? Morala sam raditi DNK TEST? Imala je 20 godina kada ju je bračni par zatvorio u mrtvački sanduk na 7 godina: Evo kako je uspjela da pobjegne NOVI HAOS TRESE MILJKOVIĆE?! Luna Đogani prolazi kroz pakao, otac Gagi stao uz kćerku Vanja Ignjatović ZAGRMILA: STIDIM SE ŠTO SAM GA UPOZNALA! Sha je hodajuće ZLO! Ne tražite apartman, možete unajmiti cijeli otok: Užitak za koji vam ne treba mnogo novca GDJE SU MAJA I STANISLAV?! Nakon raskida im se gubi svaki trag, potpuno se povukli iz javnosti! AFRODIZIJAK IZ GORNJE VIŠNJICE: Pravimo pitu zavedušu i mahalušu! Elmedin i Fatima otkrivaju tajne Većina mladih se ne javlja na telefon: Poruke primarni način komunikacije Ivan Marinković htio da PONIZI BIVŠU ŽENU! Šokirao POTEZOM, da li je PRETJERAO?! Ona se oglasila uz SOČNE RIJEČI (FOTO) MAJA BEROVIĆ PAZARILA NOVU LUKS NEKRETNINU! Samo za renoviranje iskeširala oko 200.000 eura! Nataša Bekvalac o predrasudama i osuđivanju: Sa takvim stvarima se susrećem i dan danas Natalija Trik FX pokazala lice bez šminke i operacija: Ne znam kako vi zamišljate ženu od 53 godine ALEN DELON SAHRANJEN PORED SVOJIH 35 PASA! Evo koja mu je bila posljednja želja koju su mu ispunili (FOTO) “INTUBIRAN JE” Bora Đorđević u lošem stanju, momentalno se oglasio njegov menadžer i otkrio nove detalje!

Prije koncerta Maja Berović DOBILA KAZNU!

Objavio: RHT
26/08/2024 12:00 PM

Prije koncerta Maja Berović DOBILA KAZNU!

Maja se zbog kašnjena izvinila publici na samom početku koncerta

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je ispričala da je bila zaustavljena od strane policije zbog prekoračenja brzine, nakon čega je upućena kod sudije za prekršaje. Zbog čega je na nastup kasnila pola sata. Ali je to nije sprečilo da održi koncert i da se dobro provede u Trgovištu.

Nakon što je otpevala prvu pesmu, izvinila se publici zbog kašnjenja, a zatim se obratila jednoj gospođi u publici, koja je supruga policajca koji ju je zaustavio. Jer je policajac pevačici ispričao da je njegova žena otišla na njen koncert i da nestrpljivo čeka da stigne.

Prije koncerta Maja Berović DOBILA KAZNU!

– Dragi moji, jako mi je drago što sam sa vama večeras ovde, prvi put. Mnogo sam srećna zbog toga, želim da uživamo svi zajedno u dobrim pesmama, a pre toga želim da vam se izvinim za ovo malo kašnjenje. Mi smo upravo došli od sudije za prekršaje, malo smo brže vozili… – priznala je Maja.

– Sledeća pesma je za gospođu čiji nas je muž zaustavio. Samo da Vam kažem gospođo, Vaš muž je u pravu, krivi smo! – kazala je pevačica, pa nastavila da niže hitove.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS