calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Đoković osvoji set poen godine, ali svi pričaju o reakciji djevojke iza njega Stručnjaci upozoravaju na opasnosti toplotnog vala: Pratite preporuke i zaštitite se na vrijeme Rada Manojlović o dečku i novom albumu: “Nisam budala da bacam bisere pred svinje!” VELIKO SLAVLJE KOD TEODORE I BEBICE! Objelodanili lijepe vijesti, svi im čestitaju (FOTO) OI SU VEĆE SMEĆE ČAK I OD EVROVIZIJE Sloba Radanović pobjesnio, hitno se oglasio zbog događaja koji trese svijet TAMARA ĐURIĆ SE HITNO OGLASILA! Za rođendan dobila šok iznenađenje od bivšeg muža koji je u zatvoru, evo šta joj je poručio ANITA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: Pobjednica rijalitija ne skida osmijeh sa lica, evo o kome je riječ Zrinjski nakon velikog preokreta došao do 3. pretkola Konferencijske lige OPUSTILI SE NA PLAŽI! Veljko Kuzmančević se SKINUO, Verica Rakočević ne skida pogled sa 35 godina mlađeg muža! (FOTO) “ŽIVOT SA DVIJE ŽENE” Sultan poslao žene u polje da rade, dok se on brčka na bazenu Morgan Freeman otkrio koja mu je uloga najvažnija u karijeri: I danas imam poštovanje prema tom filmu Aleks, ćao! Car progovorio o Aleksandri Nikolić: Pokušao sam je napraviti gospođom ĐINA DŽINOVIĆ SE SNIMALA ISPOD TUŠA Vrele kadrove objavila javno, dodiruje se po tijelu, bujne grudi u prvom planu UČESNICA RIJALITIJA NAPRAVILA HAOS U KAFIĆU! Divljala i urlala, nasrnula na konobara, razlog je SKANDALOZAN Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa

PREŽIVELA PAKAO: Pevačica dobila MULTIPLU SKLEROZU i oslepela!

Objavio: RHT
07/11/2021 3:09 PM

Hrvatska pevačica Nika Antolos pre nekoliko godina otkrila je da joj je dijagnostifikovana multipla skleroza.

Ona je u par navrata govorila o teškim trenucima, a sada je njena situacija je znato bolja, te pevačica ima utisak da se sreća osmehnula i čak njoj.

 

– Toliko sam dobro, Bogu hvala, da se ne mogu poistovetiti s onom Nikom od pre dve godine. Danas mi se to razdoblje čini toliko stranim. U tome vidim Božju milost koju je izlio na mene – rekla je pevačica u emisiji “Izdvojeno”, koja je inače usled bolesti, oslepela na jedno oko.

Antolosova se takođe pristetila perioda kada joj je dijagnostifikovana bolest:

– U sekundi mi je kroz glavu prošlo milion pitanja. Onda sam rekla Bogu da ću prihvatiti ako On misli da ja to mogu. Tada sam doživela olakšanje i mir koji me je pratio tokom cele terapije. Ako sam pristala da idem uz Boga noseći taj krst, znala sam da se nemam čega plašiti – istakla je ona.

 

Najteže joj je bilo kada nije mogla da hoda i nije imala snage ni za šta. Oslepela je na levo oko i proživljavala je veliku bol. Bila je zavisna od pomoći drugih.

– U jednom trenu rekla sam da mi je dosta i tražila sam od Boga da me uzme. Tada sam samu sebe posramila, odnosno videla koliko mi je vera mala – kaže Antolosova i dodaje:

– Niko od nas ne zna kad mu je zadnji dan u životu. Stoga je glupost strahovati od bilo kakve dijagnoze jer od toga nećeš moći videti šta se predivno iza toga skriva. Od nas zavisi hoćemo li ići putem vere ili ne – zaključuje Nika.

AUTOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS