calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze

PREVRNULA SE CISTERNA SA 25 TONA SUMPORNE KISELINE KOD NOVOG SADA

Objavio: RHT
16/10/2022 7:25 AM

Cisterna sa 25 tona sumporne kiseline prevrnula se danas u Paragovu kod Novog Sada, a tom prilikom jedna osoba lakše je povrijeđena, javio je RTS.

Foto: Screenshot Youtube

Put je prekriven gorivom, koje je iscurilo iz rezervoara kamiona sa cisternom, iz kojeg se nije izlila sumporna kiselina.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije izašli su na teren kako bi riješili problem. Čekalo se na specijalne kranove koji sa puta treba da uklone cisternu i dolazak druge cisterne u koju će biti pretočena sumporna kiselina.

Saobraćaj na ovom dijelu puta od Novog Sada do Rume bio je obustavljen, a vozači su preusmjeravani na alternativne pravce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS