calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

“PREVAREN SAM, A SVE SAM PLATIO!” Devito konačno progovorio o skandalu i LAŽIRANJU dueta sa Nati Natašom

Objavio: RHT
07/06/2023 3:49 PM

Treper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, nedavno je objavio duet s jednom od najpopularnijih latino pjevačica Nati Natašom pod nazivom “Acrobatico”. Međutim, ubrzo se oglasio i njen tim, tvrdeći da Nati nije dio ovog projekta.

Poslije dužeg šutanja o ovoj temi sada je progovorio i sam Devito, i to na Jutjub kanalu Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

FOTO: HYPETV

– Kad je bila promocija mog albuma, samo dan prije nego što se sve izdešavalo ovo oko Nati Nataše, novinari su me pitali kako je došlo do saradnje s njom. Ja sam im odgovorio kako je i bilo. Te saradnje na internacionalnom nivou su jako ozbiljne i rade se striktno. Brate, prevaren sam. Platio sam pjesmu uredno kompozitoru te pjesme. On je potpisao ugovor s mojom izdavačkom kućom. Sve je bilo regularno odrađeno. U suštini, i dalje je se vodi postupak u vezi s tim. Niko nije obrisao pjesmu, sami smo je skinuli dok ne riješimo neke pravne stvari, da li će pjesma ostati ili neće… To je prava istina koju ja znam i koju mogu da kažem – rekao je Devito.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS