calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

ŠOK PREOKRET! Melini i Harisu više ne važe ove MJERE, policija izdala zabranu prilaska nakon što je dizajnerka UPALA U KUĆI! HAOS

Objavio: RHT
04/04/2024 7:00 PM

Preokret za Melinu i Harisa

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/ Preokret za Melinu i Harisa

Prije tri dana nastao je haos između bivših supružnika Meline i Harisa Džinovića, kada je kreatorka upala u vilu na Senjaku. 

Kako je tada Džinović izjavio, ona je nepozvana ušla u dom gdje on živi sa djecom. I nije imala namjeru da napusti isti, nakon čega je on slučaj prijavio nadležnim organima. 

To veče proveli su u policijskoj stanici dajući izjave, a pjevač se u prostorijama MUP-a zadržao pet sati.

Kako se tada saznalo, Melina i Haris su tokom davanja izjave krivicu svaljivali jedno na drugo. 

Kreatorka je tek što je došla u stanicu izjavila: “Ja sam Melina Džinović i došla sam da prijavim nasilje koje traje dvije godine”.

Višesatno ispitivanje

Nakon višesatnog ispitivanja, njima je izrečena hitna mjera zabrane prilaska, kao i komunikacije, koja traje 48 sati od trenutka davanja izjave.

Tužilaštvo je obaviješteno o slučaju, ali smatrajući da nema indicija da će se destiti nasilje u porodici, nije bilo osnova da se hitna mjera produži u trajanju od mjesec dana. 

– Nakon što je od strane RS, MUP, PS Savski venac dostavljena hitna mjera o spriječavanju nasilja u porodici. Dežurni javni tužilac smatra da nema rizika od nasilja u porodici stoga da nema osnova za produženje izrečene hitne mjere.

Photo: Ata images, Hype ilustracija

Pjevač je te noći policijsku stanicu napustio oko dva sata poslije ponoći. Što znači da je hitna mjera zabrane prilaska koja je izrečena od strane policijskih službenika najduže trajala do dva sata jutros. 

Inače, Džinoviću je policija te noći oduzela pištolj koji je posjedovao i municiju različitog kalibra. 

Policija je u sistemu vidjela da pjevač ima dozvolu za oružje. Oni su iz tog razloga tražili od njega da dođe u policijsku stanicu kako bi predao pištolj iz preventivnih razloga. On je to odmah i uradio. A ni u kom momentu oružje nije zloupotrijebljeno.

Podsjetimo, Haris je nakon incidenta prokomentarisao odluku tužilastva da se ne produžava mjera zabrane prilaska duže od 48 sati. 

 To zavisi od tužioca, ali ta zabrana bi trebalo da traje 180 godina – kazao je Džinović. 

Provokacija?

Pjevač smatra da je Melinin cilj ulaska u vilu bio provokacija. 

– Mislim da je cilj bio čista provokacija. Namještena varijanta, ne bih li ja posegao za nekakvim nasiljem, pa da me onda zatvore, da dođe policija da me uhapsi radi nasilja u kući… Naravno, to se nije desilo, jer nisam toliko naivan pa znam šta smijem, šta ne smijem – tvrdi on. 

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS