calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ema Radujko na nastupu ZAJAHALA BIKA: Suknja se podigla, pa pokazala više nego što treba Juli počinje “čudnim” događajima, najviše će pogoditi dva znaka horoskopa ASMIN ISKEŠIRAO PRAVO BOGATSTVO ZA OVO! Stanija pokazala u kakvom luksuzu uživaju, pa poručila: Na mjestu zločina! Španija izbacila Gruziju i zakazala spektakularan okršaj u četvrtfinalu JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO) Crnogorska policija procesuirala suprugu napadača na ambasadu Izraela u Beogradu KARLEUŠA HITNO REAGOVALA ZBOG EME RADUJKO! Nije mogla više da izdrži, javno joj odgovorila! (FOTO) Nakon preokreta i produžetaka: Englezi srušili Slovačku za četvrtfinale ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru

UMRO POZNATI PJEVAČ! U stanu zatečen šokantan prizor!

Objavio: RHT
22/05/2024 4:55 PM

Preminuo Toni Montano

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je danas, 22.05.2024. godine.

Preminuo Toni Montano/ Foto: printscreen

Sestra preminulog umjetnika, Snežana, izjavila je da im se Velibor nije javljao na telefon i nije otvarao vrata stana, te da su angažovali bravara koji je otvorio stan, gdje je u fotelji zatečeno beživotno tijelo pomenutog umjetnika.

Izašla je i ekipa SHMP koja je samo mogla da konstatuje smrt, a stan je zapečaćen.

Tijelo je vozilom saniteta prevezeno na ISM, navodi se dalje u saopštenju, piše alo.rs.

Foto: printscreen

Podsjetimo, Miljković je započeo karijeru kao pjevač u pank rok bendu Radost Evrope, koji je formiran 1979. godine. Kroz bend je prošao veliki broj muzičara, uključujući Dimeta Todorova. On je kasnije bio član Partibrejkersa i Slobodana Loku Neškovića koji je kasnio bio član benda Urbana gerila. Bend je imao probe i uglavnom nastupao u beogradskom Studentskom kulturnom centru. Uglavnom su izvodili pjesme pank rok grupe Ramons, ali i svoje. Bend je prestao sa radom 1985. godine, a dio materijala našao se na Miljkovićevom debitantskom albumu, koji je počeo solo karijeru nakon raspuštanja benda. Toni Montano je 2012. godine okupio grupu beogradskih muzičara, kako bi krenuo na povratničku turneju. U sastavu su se našli Edi Salvatore (ritam gitara), Santos Trafikante (vodeća gitara), Vićenco de Mora (bas gitara) i Emilio Horhas (bubnjevi). Montano i bend su prvi put nastupali na pomenutom pivskom festivalu na kome je i snimljen upravo objavljeni materijal.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS