calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!”

PREMINUO POZNATI MUZIČAR IZ BEOGRADA (60): Pojavljivao se i u filmovima

Objavio: RHT
22/05/2024 12:40 PM

PREMINUO POZNATI MUZIČAR IZ BEOGRADA

Čarli se pojavljivao i u malim epizodnim ulogama u filmovima

PREMINUO LEGENDARNI MUZIČAR IZ BEOGRADA / Foto: Printscreen Youtube
PREMINUO LEGENDARNI MUZIČAR IZ BEOGRADA / Foto: Printscreen Youtube

Dušan Milašinović Čarli, pjevač grupe Radost Evrope i legendarni beogradski muzičar sa početka osamdesetih, preminuo je u 60. godini poslije kratke i teške bolesti.

PREMINUO LEGENDARNI MUZIČAR IZ BEOGRADA

Čarli je bio poznat kao pjevač jedne od prvih beogradskih pank grupa Radost Evrope, ali i kao neko ko je bio dio scene oko SKC-a kada su se dešavale važne stvari za beogradski novi talas i pank.

Čarli
Foto: Youtube/Printscreen 

Na prvom albumu Tonija Montana pevao je pjesmu “Vreme je da skinem mrak”, koju je originalno izvodila grupa Radost Evrope.

U jednom periodu života bio je roudi grupe Ekatarina Velika.

Čarli se pojavljivao i u malim epizodnim ulogama u filmovima. Kao što su “Davitelj protiv davitelja”, “Artiljero” i “Munje”, pišu beogradski mediji. 

Pokrenula istragu o smrti Perija

Pročitajte i: Pokrenuta istraga o smrti Metjua Perija: Ko je nabavio drogu?

Policija Los Anđelesa (LAPD) i Administracija za suzbijanje narkotika (DEA) pokrenuli su zajedničku istragu o smrti glumca Metjua Perija (Matthew Perry).

Pokrenula istragu o smrti Metjua Perija / Foto: Instagram

Pokrenula istragu o smrti Metjua Perija / Foto: Instagram

Nakon više od pola godine od njegove smrti od akutnih učinaka anestetika ketamina, LAPD i DEA pokušavaju otkriti od koga je glumac uspio dobiti lijekove na recept.

Peri je pronađen mrtav 28. oktobra prošle godine u džakuziju svog doma u Los Anđelesu. Prema istražitelju, tragovi ketamina koji se koriste u nekim lijekovima za depresiju, pronađeni su u njegovom želucu. Međutim, toksikološki nalazi naveli su da je količina ketamina koju su pronašli u Perijevom tijelu bili slični nivoima koje se koriste za anesteziju pacijenata u bolnici.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS