calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“JA SVAKOM MUŠKARCU KAŽEM DA SAM TRANS I SVI HOĆE DA BUDU SA MNOM!” Kiki Star o NEPRIJATNIM SITUACIJAMA zbog svoje transrodnosti INFLUENSER ULAZI U RIJALITI? Žena u suzama, djeca jecaju ŽIVOT NADE TOPČAGIĆ OBILJEŽILE TRAGEDIJE! Pjevačici sestra preminula u izbjeglištvu, brat joj ubijen, a sin joj imao nesreću, mještani rodnog sela sve otkrili! Iran slavio u finalu nakon preokreta: Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci osvojila paraolimpijsko srebro KOMŠIJE BORE ĐORĐEVIĆA OTKRILE DETALJE KOJE KIDAJU DUŠU! Evo po čemu će ga pamtiti: “Gledali smo ga….” POŠTO SVI PIŠETE DA MASTER ŠEF ELMEDIN KUHA, EVO JEDAN SPECIJALITET! Dok ga nisu iznervirale (PREMIJERA) “MILJANA KULIĆ JE TREBALO DA POBIJEDI, a ne Anita! Ona je lijepa, ali Miksi je KRALJICA!” Kristijan žestoko o pobjednici Sin Marije Šerifović promijenio porodične odnose: Sad važe druga pravila “ZORICA BRUNCLIK JE LAGALA!?” Joca Stefanović UDARIO na stariju koleginicu: “Spavao sam kod njih u kući i bio sam sa njenom kćerkom, NIKADA neću prići Zorici Brunclik!?” Mlada reprezentacija BiH nemoćna na Grbavici, Austrija kući nosi sva tri boda Ponovo se treslo u Crnoj Gori! Epicentar je bio sjeverozapadno od Nikšića Zato ga volimo! Simbolika Šabanovih galebova donosi posebnu priču HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU, 07. SEPTEMBAR! Ekskluzivno– NE PROPUSTITE! “Sada i ovdje” i “Pretres” Ana Radulović: ŠTA SAM REKLA ZA DEJANOVU PROMJENU VJERE I DALJE MISLIM! Sami su krivi što se ponižavaju u RIJALITIJU Nije ni ušao u novi rijaliti, a već šok: Sha se oglasio u nevjerici “To se RAZVLAČI! Ima mnogo BOLESNIH DETALJA!” Uki Q o SESTRI koja je doživjela NASILJE (VIDEO)

Preminuo Loran Tirar, reditelj “Asteriksa i Obeliksa”

Objavio: RHT
06/09/2024 4:20 PM

Preminuo Loran Tirar, reditelj

Foto: Platforma X

Loran Tirar (Laurent Tirard), francuski scenarista i režiser čija su najpoznatija djela uključivala adaptacije djela Renea Gošinija i Žan-Žaka Sempea, umro je poslije duge bolesti. Imao je 57 godina.

Preminuo Loran Tirar

– Imao je talenat za snimanje i prepričavanje ljudskih priča sa puno humora i senzibiliteta – napisala je PR agencija BCG Presse.

Tirar je bio omiljena ličnost u francuskoj filmskoj industriji. Snimio je 15 igranih filmova tokom dvije decenije, poput “Molijera” (2007), sa Romenom Durisom u glavnoj ulozi istorijskog pisca, zatim “Asteriks i Obeliks: Bože čuvaj Britaniju” (2012) sa Katrin Denev, Fabrisom Lukinijem i Gijom Galijenom, romantične komedije “Up For Love” sa Žanom Dižardanom i Virdžini Efirom, i kostimirane drame “Povratak heroja” (2018), u kojoj glumi i dobitnik Oskara, Žan Dižardan.

Veliki uspjeh

Tirarovi filmovi, iako su rijetko debitovali na filmskim festivalima, imali su uvijek veliki uspjeh na blagajnama u Francuskoj i međunarodnoj sceni.

Čitajte i Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi

Ava Karabatić veoma je aktivna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje mnoge trenutke iz privatnog života. Nije rijetkost ni to da javno govori o svojim roditeljima. A njene riječi uvijek su pune ljubavi i zahvalnosti prema njima.

Bilo je mnogo teorija

Tako je i ovoga puta objavila nekoliko fotografija s majkom Sanjom koja je nakon razvoda godinama zazirala od svjetala reflektora.

Ono što je sve posebno dirnulo jesu riječi koje je starleta i pjevačica napisala uz zajedničke fotografije s majkom.

‘Hvala mojoj majci što je uvijek bila uz mene, kroz sve uspone i padove, sa svojom beskonačnom ljubavlju i podrškom. Toliko trenutaka smo zajedno prošli, toliko riječi utjehe i osmijeha. Hvala ti što si moj oslonac, moj uzor i najbolji prijatelj.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/avaz.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS