calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srušene kuće i blokirane ceste u Hercegovini: U poplavljenim područjima ima više nastradalih i nestalih PRIJETNJE UBISTVOM ZVEZDANA SLAVNIĆA ZBOG ANĐELE ĐURIČIĆ? Fanatici JAVNO PRIJETE?! Monstruozno! “MUP DA REAGUJE!” U okolini Jablanice u poplavama nastradale tri osobe: Najteže u selu Zlate Apokaliptične scene u Kiseljaku: Voda ušla u kuće! ODSJEČENI OD SVIJETA Bahato i neodgovorno: Snežana Đurišić napravila karambol u centru Beograda?! Vlada HNK uputila hitan apel: Ne idite prema Konjicu i Jablanici, navodno ima i nestalih! VELIKI ODRONI I POPLAVE Zemljotres pogodio BiH, epicentar kod Jablanice Dvije pucnjave u Sarajevu: Policija na terenu, privedeno nekoliko osoba Maca Diskrecija: Mama me se odrekla, ne želi da čuje za mene, a ja sam postala mnogo slavna i bogata! Novi veliki uspjeh Borca: Banjalučani zaustavili Panatinaikos i osvojili prvi bod u Evropi Anđelu Đuričić čeka PAKAO? “Ona je BRUKA I SRAMOTA?!” Isplivale sve tajne “udisačice prdeža”? Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO)

PREMINULA TEA KOROLIJA! Producentkinja čuvene serije „Besa“ izgubila bitku sa teškom bolešću

Objavio: RHT
18/07/2023 10:01 PM

Producentkinja Tea Korolija (47) preminula je poslije duge i hrabre borbe sa bolešću.

Foto: Printscreen

Mnogobrojne kolege i prijatelji opraštaju se od Tee i poručuju da će je pamtiti po velikoj energiji, optimizmu, volji i podršci koju je imala za njih.

Tea je diplomirala filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. Profesionalnu karijeru počela je radom na produkciji TV reklama. 2004. godine postaje direktorka „Le Spot Productions“ koji je realizovao neke od nezaboravnih reklama.

Od 2014. godine vodila je produkcijsku kuću Adrenalin gdje se fokusirala na razvoj i produkciju originalnog serijskog programa u Srbiji i regionu.

Foto: Printscreen youtube

U tom periodu realizovane su neke od najpopularnijih i najgledanijih serija kao što je “Besa” (prva i druga sezona) koja je objedinila međunarodne i regionalne producente i talente, pomerila granice i imala zapažen uspjeh kod nas i u svijetu, zatim serije “Žmurke”, “Na slovo na slovo”, “Pogrešan čovek”, kao i više različitih TV formata “Potera”, “Flešbek” i druge.

Sahrana će biti obavljena u krugu porodice na Korčuli, dok će datum i mjesto komemoracije biti naknadno objavljeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS