calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA!

Preminula Tatjana Mandić, izvršna direktorica Mtel-a

Objavio: RHT
22/11/2023 3:41 PM

Izvršna direktorica kompanije Mtel, Tatjana Mandić preminula je danas poslije duže bolesti.

Karijeru je počela 1991. godine, nakon što je prva u generaciji diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. U JPTT saobraćaja Crne Gore je obavljala poslove bilansiste, a od 1999. godine radila je u Pošti Crne Gore gde je obavljala funkciju šefa računovodstva. 

U Mtel-u je bila od njenog osnivanja. Iz te kompanije posebno ističu da je Tatjana Mandić od osnivanja Mtel-a predanim radom i posvećenošću ostavila trajan pečat u kompaniji i u poslovnoj zajednici, u kojoj će ostati upamćena kao vrhunski profesionalac i respektabilan lider.

Preko tri decenije uspješne karijere provela je u telekomunikacijama, na liderskim pozicijama. Funkciju direktorice Sektora za ekonomske poslove obavljala je od 2016. godine, a u junu 2021. godine imenovana je za izvršnu direktoricu Mtel-a. U ovom periodu, uspješno je predvodila menadžerski tim apsolutnog lidera na tržištu telekomunikacija Crne Gore.

Dobitnica je mnogobrojnih priznanja i nagrada, od kojih izdvajaju: najmenadžerka u Crnoj Gori u kategoriji Privreda od strane Unije poslodavaca Crne Gore, najmenadžerka u Crnoj Gori u kategoriji velikih preduzeća od strane Asocijacije menadžera Crne Gore i Top Women Business Montenegrou kategoriji velikih preduzeća.

„Nismo samo izgubili izuzetnu liderku, već i velikog prijatelja. U ovom teškom trenutku saosjećamo sa njenom porodicom, prijateljima i poslovnim partnerima“, poručuju iz Mtel-a.

hypetv.rs/portalanalitika.me

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS