calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HARIS MELINU DIZAO U NEBESA! Kretorka priznala: ”Nijedna ne može da se mjeri sa mnom, ni Sofija Vergara” “NIJE SVJESTAN ŠTA JE URADIO” Potez sina Dragane Mirković razbjesnio javnost Rijaliti zvijezda uživa u Španiji: Ervin Mujaković mami ženske uzdahe SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) Detalji tragedije kod Livna: Stariji brat (24), pokušavao SPASITI MLAĐEG (18), te se utopio, drugom se BORE ZA ŽIVOT VELIČANJE VELIKE ALBANIJE! Zbog izjave pjevačicu razapinju na društvenim mrežama Dva najčešća razloga koji dovode do razvoda POTRESNO! “MUŽ ME UDARAO PESNICAMA U GLAVU I BACIO PREKO DJECE!” Ispovijest influenserke Milice Mijović: “Pljunula sam ga i pozvala policiju!” Gornja Višnjica u vodi: Iznenadićete se kad vidite ko najbolje pliva u “Život sa dvije žene” BLAM! ASMIN SE RUGA ANELI! Njegova izjava zapalila mreže! Brutalna reakcija nakon što je starleta kupila auto! Novi gol Džeke: Dijamant nema milosti za Lugano MIA O PREVARI! Pjevačica sve šokirala, progovorila o mužu pomenula i bebu! MIONA I ŠA SPREMAJU PJESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pjevačica iznijela šokantne detalje, pomenula i Milana Stankovića PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osjećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV

“PREKO KREVETA ZARADILA ZA NOVI AUTO!”Aneli se pohvalila bijesnom mašinom, pa uslijedile skandalozne uvrede na njen račun

Objavio: RHT
30/07/2024 6:20 PM

Preko kreveta zaradila za auto!

Aneli Ahmić deset mjeseci nije vidjela kćerku Noru i čim je završen rijaliti, požurila je kući kako bi bila sa svojom djevojčicom.

Preko kreveta zaradila za auto!/Foto: printscreen

Od tog trenutka, majka i kćerkica se ne razdvajaju. Aneli je svoju nasljednicu u jednom trenutku pitala šta želi da joj kupi a Nora je rekla da bi voljela da joj kupi auto.

Ahmićka je obećala da će to da uradi i danas je ispunila to svoje obećanje. Na svom Instagram nalogu je obajvila video i pohvaila se novom mašinom, koju je kupila za nju i njenu kćerku.

Istog momenta su uslijedili brojni komentari. I dok su joj jedni čestitali, drugi su je žestoko iskritikovali, uz dodatak da bi bolje bilo da je djetetu kupila nešto korisnije.

Foto: printscreen

Bilo je mnogo komentara tipa:

-“Eto kako se preko pe zarađuje za novi auto. Bolje da je djetetu kupila nešto korisno, pa da je to izbacila, a ne ovo. Čuj, pita dijete je l’ joj se sviđa novi auto. Dijete ko dijete, sve joj se sviđa. Koferašica, jahačica ka, koje je dobro unovčila!”

Najviše reagovanja dobio je ipak ovaj komentar:

“Uživaj dijete malo, jer tvoja mama ulazi uskoro opet i ostavlja te samu!”

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS